Bertolucci was enorm teleurgesteld dat Scott Kevin Spacey volledig uit 'All the Money in the World' haalde

Bertolucci was enorm teleurgesteld dat Scott Kevin Spacey volledig uit 'All the Money in the World' haalde

De bekende en af en toe controversiële Italiaanse regisseur vindt het een laffe zet van Ridley Scott...

Ridley Scott besloot om Kevin Spacey volledig uit zijn film All The Money in the World te knippen toen de acteur meerdere malen werd beschuldigd van seksuele intimidatie en aanranding. Spacey werd vervangen door Christopher Plummer en met succes, aangezien Plummer een Oscar nominatie voor zijn rol in de wacht wist te slepen en hiermee de oudste Oscar genomineerde acteur ooit werd. Toch vindt de Italiaanse regisseur Bernardo Bertolucci het uiterst jammer dat Scott zo snel besloot om Spacey uit zijn film te halen.

Zo zei Bertolucci dat hij gigantisch teleurgesteld was dat Scott zich zo liet beïnvloeden: ''Toen ik Ridley sprak, liet ik hem weten dat hij zich zou moeten schamen. Ik zei hem ook dat ik nu echt zin heb om een film met Spacey te maken''. Dit liet de regisseur afgelopen weekend weten tijdens de wereld première van zijn gerestaureerde film Last Tango in Paris, waar de regisseur in 2016 ook de nodige problemen mee heeft gehad. Met name toen het erop leek dat de actrice in een bepaalde scene in de film, Maria Schneider, werd misbruikt door Marlon Brando. Blijkbaar was Schneider vooraf niet geheel op de hoogte van de verkrachtingsscène, maar Bertolucci liet opnieuw weten dat het een misverstand was.

Schneider zei een paar jaar terug dat het voelde alsof ze ''verkracht was door Marlon en Bertolucci'', de regisseur laat nu nogmaals weten dat dat niet klopt: ''Op de set was ze altijd blij, voor en na deze scene. Jullie moeten niet allemaal geloven wat jullie lezen op sociale media. Ze mogen dan wel zeggen dat het een verkrachting was, maar dat is gewoon niet waar; de boter-scene was alleen maar pure stimulatie''.

NieuwsFilm

meest populair