Elizabeth Olsen ontevreden over haar onthullende 'Infinity War' outfit

Elizabeth Olsen ontevreden over haar onthullende 'Infinity War' outfit

De actrice vindt dat er teveel inkijk is.

Avengers: Infinity War doet het geweldig sterk op zowat alle fronten; de film zal binnenkort al over een miljard dollar heen gaan aan de box-office; hij is goed onthaald door filmcritici en bioscoopgangers en de cast reist nog steeds flink rond om de film extra te promoten. Toch laat Elizabeth Olsen, die te zien is als Scarlett Witch in de film, zich negatief uit over een aspect in de film, namelijk haar onthullende outfit...

Zo vertelt de 29-jarige actrice dat pakken van andere superheldinnen zoals bijvoorbeeld Scarlett Johansson's Black Widow niet zo veel 'laten zien' terwijl er bij haar meer inkijk is. Zij laat nu dan ook weten dat zij dat graag anders had gehad: ''Ik heb geen problemen met het dragen van een korset, ik vind het zelfs wel mooi, maar ik had het mijne liever wat hoger sluitend gehad. Ik zou het fijner vinden als het wat meer zou bedekken''.

''Van de andere kant vond ik het eigenlijk wel grappig want ik keek wel vaker om me heen en dacht dan serieus van: 'Wauw, ik ben echt de enige met zo'n decolleté'. Ze hebben het kostuum van mijn personage nauwelijks aangepast en verbeterd''. Toch vindt de actrice dan wel weer dat haar outfit beter is dan die van de comics, waarin ze vaak een gympak draagt met een hoofdband.

Desalniettemin laat Olsen zich ook positief uit over Marvel en wel waarom bijna elke film zo'n succes is: ''Marvel heeft zo'n gigantisch platform en ze weten als geen ander hoe ze er gebruik van moeten maken. Ze zijn zo inclusief mogelijk met hun verhalen en het weergeven van onze wereld. Daarom was Black Panther volgens mij zo'n groot succes; het was een enorm belangrijk iets in onze cultuur en dat beseffen ze ook. Marvel wil niet dezelfde verhalen laten zien maar altijd iets nieuws proberen. Ik denk dat ze daarom zo succesvol zijn, omdat het altijd een ander verhaal is met telkens opnieuw een ander standpunt''.

NieuwsFilm

meest populair