'Arrested Development'-acteur David Cross over zijn 'Infinity War'-cameo

'Arrested Development'-acteur David Cross over zijn 'Infinity War'-cameo

Spoilers...

Wie Guardians of the Galaxy gezien heeft weet dat er opgelet moet worden wanneer de frappante leden naar Knowhere reizen, een kolonie in de ruimte waar ongure zaken plaatsvinden. Het is tegelijkertijd ook de plek waar Benecio Del Toro's karakter, The Collector, een grote verzameling van interessante voorwerpen bewaart. In de nieuwste Marvel-film Avengers: Infinity War gaan we daar weer even langs en niet geheel verrassend hebben de regisseurs van de avonturenfilm het niet kunnen laten om een easter egg te plaatsen.

Deze heeft te maken met de komische tv-serie Arrested Development. In de eerste aflevering van het tweede seizoen is karakter Tobias Fünke helemaal blauw. De beste man, gespeeld door David Cross, probeerde namelijk een plek te bemachtigen in artiestengroep Blue Man Group. Omdat regisseurs Joe en zijn broer Anthony Russo diverse afleveringen van de tv-serie hebben gemaakt, vonden ze het een vermakelijk idee om de blauwe Tobias aan de collectie toe te voegen. Zie een uitgelekte beeltenis hier. Het is echter niet de 54-jarige Cross, die geen tijd had om de cameo te filmen. Dat legt hij hieronder uit aan The Hollywood Reporter.

Bekijk de afbeelding"Ze hadden me opgebeld toen ze bezig waren met de opnames. Ik was in Londen en werkte aan iets anders, echter als regisseur. Dus er was geen enkele manier dat ik daarheen kon gaan. Ze wilden absoluut geen 'nee' als antwoord horen. Meerdere keren hebben ze me gebeld en ge-e-mailed. Ze boden zelfs aan een vliegtuig te sturen. Ik waardeer het echt dat ze het hebben geprobeerd. En natuurlijk zou ik het hebben gedaan onder andere omstandigheden. En dat zegt veel, want dat zou hebben betekend dat ik me moest scheren."

Cross liet daarnaast weten dat hij geen tijd zal vrijmaken om Infinity War te zien - kennelijk is hij niet zo weg van superheldenfilms. Wel vertelde de komiek dat hij het idee erachter leuk vind en dat fans van Marvel en Arrested Development op deze manier allemaal aan hun trekken komen. Met een lach onthulde hij wel geïnteresseerd te zijn in een gedeelte van de winst. Gek is dat niet, want in een paar dagen tijd heeft de film het voor elkaar gekregen allerlei box office records te verbreken. Het budget ligt ergens tussen de 300 en 400 miljoen dollar, op het moment van schrijven is er meer dan $ 640 miljoen opgehaald.



NieuwsFilm

meest populair