Celebrity

Kevin Hart op tijd bij sportwedstrijd ondanks doodeng incident met privévliegtuig

Hij dankt de Lieve Heer voor dit wonder!

door FilmTotaal om 12:29 in Celebrity
Acteur en komiek Kevin Hart (Jumanji: Welcome to the Jungle, The Secret Life of Pets) heeft een behoorlijk angstig moment overleefd tijdens de landing van een privévliegtuigje waarin hij samen met een groep vrienden aan boord was. Hart was ontzettend opgelucht toen hij veilig en wel het asfalt van de landingsbaan weer kon aanraken.

"God is Goed met een hoofdletter G", schrijft Hart bij een foto van het desbetreffende vliegtuig op zijn Instagram. "Ik heb vandaag mijn eerste angstige vliegtuigmoment ooit meegemaakt toen een van de banden klapte". Volgens de komiek werd het toen even behoorlijk spannend, maar gelukkig wist de dienstdoende piloot het toestel goed op de grond te krijgen. "Niemand is gewond geraakt, dankzij het perfecte optreden van onze piloot", vertelt Hart.

Ook plaatste Hart nog beelden online waarop de schade aan de kapotte band te zien is en hoe de brandweer uitrukte nadat het toestel was geland. Hart en zijn gezelschap waren op weg naar een sportwedstrijd in Boston en konden daar dus gelukkig heelhuids van genieten diezelfde avond, maar even schrikken was het wel.NieuwsFilm

meest populair