Fan regelt via Twitter ontmoeting met Michael B. Jordan op set 'Creed II'

Fan regelt via Twitter ontmoeting met Michael B. Jordan op set 'Creed II'

Kei tof!

Een bijzonder moment voor de Amerikaanse studente Sylvia Wilson, die een ontmoeting met de populaire acteur Michael B. Jordan (Black Panther, Fahrenheit 451) wist te regelen door hem simpelweg via een privé bericht te benaderen op Twitter. Dat kan toch niet zomaar, denk je misschien. Het fotobewijs ging echter viral!

Op dit moment is acteur Michael B. Jordan enkele scènes voor zijn nieuwste film Creed II aan het opnemen op de campus van Temple University. Studente Sylvia Wilson kreeg daar lucht van en nu haar idool toch in de buurt was, zette ze alles op alles om een ontmoeting met de spierbundel te regelen. En dat lukte haar, via Twitter, door hem een smoothie aan te bieden. Wilson stuurde Jordan namelijk enkele privé berichten via het bekende social mediaplatform en wonder boven wonder reageerde Jordan een tijdje later.

Nadat alles omtrent de beveiliging was geregeld, spraken de twee af. "Je hoeft me geen smoothie te geven hoor, kom maar gewoon, dan maken we wat foto's met elkaar", vertelt Wilson over de reactie van de Hollywoodster. Samen met een groep vriendinnen is de 21-jarige Wilson vervolgens naar de set toegegaan en daar stond Jordan inderdaad op haar te wachten. "Hij was zo lief. Hij gaf ons knuffels en maakte foto's met ieder van ons apart", verklaarde Wilson later tegenover Amerikaanse media.



NieuwsFilm

meest populair