Grove tracklist 'Deadpool 2' hint opnieuw naar rol voor deze sterke mutant

Hij is niet te stoppen!

Let op! Dit artikel bevat mogelijk spoilers voor Deadpool 2 en grof taalgebruik!

De tracklist van Deadpool 2 lijkt nagenoeg zeker nog een personage in de film te bevestigen. Al eerder gingen er geruchten rond dat er een mutant met kolossale krachten als verrassing in de film zou zitten. Wie dan? Hoogstwaarschijnlijk zal ook niemand minder dan Juggernaut zijn opwachting maken in de langverwachte sequel. Boven op een hele lijst met eerdere aanwijzingen, lijkt nu de tracklist van Deadpool 2 zijn aanwezigheid definitief te bevestigen.

Vorige week werden de songtitels van de tracklist van Deadpool 2, gecomponeerd door muzikant Tyler Bates, die eerder de muziek verzorgde voor films als Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) en Atomic Blonde (2017), bekendgemaakt. Op de tracklist staan een aantal expliciete nummers, zoals 'Holy Shit Balls', 'Make the Whole World Our Bitch' en 'Courage Mother Fucker', maar ook het nummer 'You Can't Stop This Mother Fucker', dat de aanwezigheid van mutant Juggernaut lijkt te bevestigen.

Bekijk de afbeelding
In het nummer, dat hieronder te beluisteren is, zingt het koortje onder ander het volgende: "Hij is niet te stoppen. Hij is de Juggernaut. Hij is een klootzak". Eerdere geruchten suggereerden al dat de oersterke mutant met de vernietigende krachten in de film te zien zou zijn. Ook is een er shot uit de trailer waarin we zien hoe Colossus een scherpe pin in het hoofd van Juggernaut boort. Vermoedelijk is Juggernaut een volledig CGI-personage.


Juggernaut zagen we al eenmaal eerder in een live-action film. In 2006 was acteur Vinnie Jones namelijk in de rol te zien in X-Men: The Last Stand. Deadpool 2 draait vanaf 17 mei in de Nederlandse bioscopen!

NieuwsFilm

meest populair