Hilarische poster 'Deadpool 2'

Hilarische poster 'Deadpool 2'

From the studio that killed Wolverine.

Er is een gloednieuwe poster vrijgegeven voor Deadpool 2. Daarop zien we niet alleen de voltallige cast verzameld, ook worden we er fijntjes aan herinnerd waar filmstudio 20th Century Fox voor verantwoordelijk is: het einde van Wolverine. Heel fijnzinnig staat er op de poster From the studio that killed Wolverine bovenin.

Geinig is ook het detail dat Deadpool (Ryan Reynolds) op deze poster bovenop een zwaan zit. Mocht het nog niet duidelijk zijn: de zwaan is natuurlijk een verwijzing naar het feit dat Logan de laatste film van Hugh Jackman als Wolverine was... zijn zwanenzang dus. Het is een mooie grap, want zo laat de studio zien niet alleen Marvel en DC niet serieus te nemen in de marketing van Deadpool 2, maar ook zichzelf niet.

Een interessant detail op deze poster van Deadpool 2 is overigens de zwevende parachutepack links naast Deadpool. Die ziet er wel uit alsof hij door iemand gedragen wordt. De theorie is dat het gaat om het personage ForgetMeNot, een onzichtbare held uit de Marvel-comics. Zeker weten kunnen we dat vanaf 17 mei, want dan gaat de film in première.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair