Scott Adkins tekent voor rol in 'Ip Man 4'!

Scott Adkins tekent voor rol in 'Ip Man 4'!

Hij kondigde het nieuws zelf aan.

Scott Adkins is gecast in Ip Man 4, de volgende in de filmreeks over het leven van de beroemde Wing Chun-grootmeester die ook Bruce Lee trainde. Uiteraard keert ook de Chinese acteur Donnie Yen terug als de man uit de titel.

Adkins was al bekend bij fans van martial arts, voordat hij doorbrak in Hollywood. Hij was al te zien in films als X-Men Origins: Wolverine, Doctor Strange en ook The Bourne Ultimatum. Vandaag laat hij op Instagram weten door Yen benaderd te zijn voor de rol in Ip Man 4.

Welke rol hij precies zal spelen is niet bekend, dat laat Adkins niet weten. Wel stelt hij enorm vereerd te zijn en uit te kijken naar het eindproduct.

Elke Ip Man-film die tot nu toe uitkwam, keek naar een bepaalde periode in het leven van de beste man. De eerste film speelde zich af tijdens de Japanse invasie van China in 1937 en hoe hij omging met de bezettingsmacht. In de tweede film bevond de hoofdpersoon zcdh in het door Britten bezette Hong Kong van de jaren veertig. In de derde film neemt hij het op tegen een bokser en leert hij de komende dood van zijn vrouw accepteren. Aan het einde daarvan neemt hij Bruce Lee als student aan, waar de vierde film over zal gaan.

Een releasedatum is er nog niet.

NieuwsFilm

meest populair