Marvel stopt misschien wel met 'Avengers'-films

Marvel stopt misschien wel met 'Avengers'-films

Hoewel, uitsluiten doen ze het niet...

Momenteel heeft Marvel eens in de zoveel tijd een echte eventfilm: de Avengers-films, waarin meerdere helden samenkomen. Met het megasucces van Avengers: Infinity War en het verwachte succes van Avengers 4, zou je er vanuit gaan dat Disney daar voorlopig niet aan gaat tornen. Maar dat zou zomaar anders kunnen liggen.

Disney CEO Bob Iger vertelde aan The Hollywood Reporter dat er gekeken wordt naar een andere franchise dan de Avengers. "We hebben regelmatig afspraken met ons Marvel-team en we hebben Marvel-films gepland tot diep in het volgende decennium", begon Iger. "Ik geloof dat we gaan proberen te kijken naar een nieuwe franchise, voorbij Avengers, maar dat wil niet zeggen dat je nooit meer Avengers zal zien. We hebben er gewoon nog geen aankondigingen over gedaan."

Tegelijk benadrukt Iger dat er vast wel meer films in de succesvolle franchise uit zullen komen. "Gezien de populariteit van de personages en de franchise, geloof ik niet dat mensen zouden moeten concluderen dat er nooit meer een Avengers-film zal komen."



NieuwsFilm

meest populair