Vermoorden baby Hitler uit 'Deadpool 2' geschrapt

Vermoorden baby Hitler uit 'Deadpool 2' geschrapt

Testpubliek keurde het af.

De eerste recensies over Deadpool 2 tonen vooral aan dat de film opnieuw bikkelhard is en eigenlijk gewoon voortborduurt op het succes van twee jaar geleden. Maar nu de film er bijna is, wordt er ook meer duidelijk over welke scènes het vervolg wel en niet hebben gehaald. Een post-creditscène met baby Hitler blijkt geschrapt.

Dat Ryan Reynolds' Merc with a Mouth geweld niet schuwt mag ondertussen duidelijk zijn. De verwijderde scène ging klaarblijkelijk een stapje te ver. In de bewuste beelden zou Reynolds' Deadpool door de tijd reizen en belanden in 1889, het jaar waarin Adolf Hitler werd geboren. Deadpool gaat in de scène naar het ziekenhuis en vindt daar een baby in een wiegje met de naam A. Hitler. De brutale held grijpt vervolgens de baby en vanuit de ogen van de baby is te zien hoe Deadpool hem wurgt en zegt "Shut up Ira, you'll thank me someday!"

De scène werd geschrapt na testvertoningen. Menig bezoeker vond het wurgen van een baby te ver gaan, ondanks dat het om Adolf Hitler ging. Mogelijk is de scène later terug te vinden op de Blu-ray uitgave.

Hieronder ook een snelle clip uit de film, waarin Deadpool een grap maakt over de Martha-situatie uit Batman v Superman: Dawn of Justice uit 2016. Vanaf donderdag in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair