Henry Cavill spreekt uit over 'Justice League'-drama door snor

Henry Cavill spreekt uit over 'Justice League'-drama door snor

"Je kan niet altijd winnen."

De productie van Justice League verliep alles behalve gladjes. Niet alleen moest op een gegeven moment een andere regisseur de touwtjes overnemen, ook werden er later nieuwe scènes geschreven en geschoten. Dit zorgde voor problemen inzake Henry Cavill, die in de blockbuster Superman speelt. De acteur was eigenlijk bezig met de opnames van Mission: Impossible - Fallout en droeg een snor. Deze mocht hij niet afscheren van Paramount Pictures. Daarom werden artiesten van Warner Bros. en DC Comics gedwongen de snor via de computer te verwijderen. Echt een geslaagde onderneming kunnen we het niet noemen.

Na het zien van de superheldenfilm klaagden veel mensen dat het er niet uitzag. De 35-jarige Brit sprak daarover met Empire en was erg verbaasd hoeveel problemen zijn snor kon veroorzaken. "Toen we besloten voor de snor te gaan had ik beslist niet verwacht dat de zaken zouden verlopen zoals ze nu gegaan zijn. Ik ging er niet vanuit dat de 'Justice League'-heropnames zo omvangrijk zouden worden. Ik was toen al halverwege bezig met een andere film. Dat ik mijn uiterlijk moest veranderen voor een film die al klaar had moeten zijn, werd een echt probleem."


Cavill legt uit dat het scheren van zijn snor niet goed zou zijn voor Mission: Impossible - Fallout, vanwege de vele stunts. "Tijdens het kijken zou je denken: 'Oké, ja, een neppe snor zou misschien in deze situatie eraf geblazen worden.' Helaas leidde het naar een hoop teleurstelling toen 'Justice League' uitkwam. Maar dat is de gang van zaken. Je kan niet altijd winnen."

Vanwege zijn Fallout-contract mocht de snor er dus niet af. De mensen achter Justice League hadden aan Paramount Pictures voorgesteld met de computer het haar toe te voegen, indien hij mocht scheren. Maar dat wilden ze echt niet. Een CGI-artiest van Warner Bros. onthulde tijdens een interview op Reddit dat dit een trieste zet was, omdat het makkelijk is iets te creëren met de computer dan iets weg te halen. Overigens kon diezelfde persoon niet begrijpen dat de bovenstaande video in het eindproduct zit. "Ik weet niet welke studio verantwoordelijk is voor de opening, maar het oogt vreselijk. Dat zou niet door hen goedgekeurd mogen zijn. "

NieuwsFilm

meest populair