Celebrity

Henry Cavill spreekt uit over 'Justice League'-drama door snor

"Je kan niet altijd winnen."

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 06:00 in Celebrity
De productie van Justice League verliep alles behalve gladjes. Niet alleen moest op een gegeven moment een andere regisseur de touwtjes overnemen, ook werden er later nieuwe scènes geschreven en geschoten. Dit zorgde voor problemen inzake Henry Cavill, die in de blockbuster Superman speelt. De acteur was eigenlijk bezig met de opnames van Mission: Impossible - Fallout en droeg een snor. Deze mocht hij niet afscheren van Paramount Pictures. Daarom werden artiesten van Warner Bros. en DC Comics gedwongen de snor via de computer te verwijderen. Echt een geslaagde onderneming kunnen we het niet noemen.

Na het zien van de superheldenfilm klaagden veel mensen dat het er niet uitzag. De 35-jarige Brit sprak daarover met Empire en was erg verbaasd hoeveel problemen zijn snor kon veroorzaken. "Toen we besloten voor de snor te gaan had ik beslist niet verwacht dat de zaken zouden verlopen zoals ze nu gegaan zijn. Ik ging er niet vanuit dat de 'Justice League'-heropnames zo omvangrijk zouden worden. Ik was toen al halverwege bezig met een andere film. Dat ik mijn uiterlijk moest veranderen voor een film die al klaar had moeten zijn, werd een echt probleem."


Cavill legt uit dat het scheren van zijn snor niet goed zou zijn voor Mission: Impossible - Fallout, vanwege de vele stunts. "Tijdens het kijken zou je denken: 'Oké, ja, een neppe snor zou misschien in deze situatie eraf geblazen worden.' Helaas leidde het naar een hoop teleurstelling toen 'Justice League' uitkwam. Maar dat is de gang van zaken. Je kan niet altijd winnen."

Vanwege zijn Fallout-contract mocht de snor er dus niet af. De mensen achter Justice League hadden aan Paramount Pictures voorgesteld met de computer het haar toe te voegen, indien hij mocht scheren. Maar dat wilden ze echt niet. Een CGI-artiest van Warner Bros. onthulde tijdens een interview op Reddit dat dit een trieste zet was, omdat het makkelijk is iets te creëren met de computer dan iets weg te halen. Overigens kon diezelfde persoon niet begrijpen dat de bovenstaande video in het eindproduct zit. "Ik weet niet welke studio verantwoordelijk is voor de opening, maar het oogt vreselijk. Dat zou niet door hen goedgekeurd mogen zijn. "

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Een CGI-artiest van Warner Bros. onthulde tijdens een interview op Reddit dat dit een trieste zet was, omdat het makkelijk is iets te creëren met de computer dan iets weg te halen.


Het is een trieste zet om hier over te zeuren. Nogmaals, waarom zou Paramount, waarbij de productie WEL op orde is, zich moeten aanpassen aan een productie waarbij meerdere dingen mis is.

Niet meer dan logisch toch dat het team van MI: Fallout zich niet wil laten belemmeren als hun productie prima op schema is? Het zou ook extra werk/kosten zijn voor een klein iets.

SunChaser

Avatar

Waarom gaven ze superman geen baard. zon captain american baard

SunChaser

Avatar

JL was niet om aan te zien en dan te bedenken dat ze het part 1 en 2 wilden doen

jimb

Avatar

The movie failed, shut up up and move on. Never watch it or speak of it again.

eltorro

Avatar

Prima film, heb nooit al die heisa gesnapt om een snor.

Marklar

Avatar

die openingsscene, die sloeg ook nog eens helemaal nergens op. Hadden ze gewoon eruit kunnen laten

Sunspot

Avatar

WAs wel duidelijk te zien, beetje raar ook vaak dat gezicht, maar het was uiteindelijk geen probleem, aan 1 kant juist weer grappig.

PindaNL

Avatar

Heel eerlijk viel het mij geeneens op. Wist er pas vanaf toen het in de media kwam. Heb ook niemand in de bios gehoord die er iets over zei na de film.

draganta

Avatar

"Je kan niet altijd winnen."

Helaas wint DC nooit meer tegenwoordig.

GreenHornet

Avatar

gaat DC het ooit nog redden

Decepticon

Avatar

Het viel mij gelijk op hoor, je ziet gewoon dat het niet klopt hoe zijn gezicht eruit ziet.
Er is een photoshop app die nog een beter resultaat haalt, dan het werk van de vfx studio die de snor heeft verwijderd. Staan wel filmpjes op youtube.

Maar das niet de enige cgi faal, het gezicht van Steppenwolf is ook heel slecht en goedkoop gedaan.

Ik vind het alsnog een hele leuke film, maar alles is gewoon afgeraffeld, alleen omwille van een bonus van één studiobons.......

Sunspot

Avatar

^

Steppenwolf was echt te matig, slecht eigenlijk.

Maar moet zeggen dat ik echt verbaasd was hoe slecht de CGI in de film Black Panther vaak wel niet was.

DAcht echt, WTF Marvel. Juist bij Marvel had ik dat nooit verwacht.

Sunspot

Avatar

^

Overrated film overigens, was oke, maar had echt veel en veel meer verwacht.

Was wel verfrissend voor een Marvel film, maar serieus, zo goed was het ook weer niet, denk 1 van de minste Marvel films juist.

Beetje gelijk Age of Ultron

SunChaser

Avatar

Justige League is de slechtste Marvelfilm. Sloeg nergens op dat Buzz Lightyear door Batman bij de club werd gevraagd.

nieuwslaatste nieuws

meest populair