Algemeen

Alle onverwachte cameo's en post-creditscènes uit 'Deadpool 2'!

Deze grote acteurs zaten ook in tweede Deadpool.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:44 in Algemeen
Voor wie Deadpool 2 al heeft gezien weet dat de film een aantal opvallende cameo's en post creditscènes heeft te bieden. Uiteraard moet je dit artikel enkel lezen als je de film al gezien hebt, of als je gewoon nieuwsgierig bent. Er zijn hieronder dus flink wat SPOILERS te lezen!!
LET OP! HIERONDER VOLGEN SPOILERS!!

Cameo's
Als eerste die opvallende cameo's. De eerste is uiteraard die van Brad Pitt. De acteur is te zien als de onzichtbare mutant Vanisher. Je ziet hem dus niet, maar wel heel kort als hij tijdens de parachutesprong op een elektriciteitskabel valt. In een flits zie je Pitts gezicht.

En dan is er ook een cameo van Matt Damon. Deze is echter helemaal onopvallend, aangezien Damon de 'redneck' speelt die in beeld komt als Cable (Josh Brolin) arriveert in de huidige tijd. De andere redneck wordt gespeeld door Alan Tudyk (Rogue One: A Star Wars Story).

Ook aardig om te weten is dat de stem van CGI-personage Juggernaut wordt ingesproken door Ryan Reynolds zelf, al is zijn stem flink vervormd. De cameo van Stan Lee is dit keer een psychedelische muurschildering en geen echt optreden.

Nafilmpjes
Deadpool 2 bevat misschien wel de beste nafilmpjes tot op heden. Er zijn er vijf, al zijn er vier daarvan aan elkaar gekoppeld. De eerste is een scène waarin Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand) en Yukio (Shioli Kutsuna) het tijdreis-apparaat maken en deze aan Deadpool geven. De titelheld redt als eerste Vanessa (Morena Baccarin) en duikt daarna op in X-Men Origins: Wolverine uit 2009 om Weapon XI (Reynolds) om te leggen. Ook Wolverine (Hugh Jackman) is kort te zien. Vervolgens redt hij Peter (Rob Delaney) en schiet hij Ryan Reynolds neer die blij is met het script van Green Lantern (2011).7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Raoulm

Avatar

ik vond de after credit scene toch wel het grappigste gedeelte van de film

Novarellum

Avatar

Als je de film nog niet hebt gezien, wil je dit niet lezen.
Als je de film wel hebt gezien, is het uitleggen van de after credit scènes zinloos.

GreenHornet

Avatar

het was echt een familie film

GreenHornet

Avatar

er was helemaal geen after credit scene heb voor niks zitten wachten

Colruiter

Avatar

Dat tijdreis-apparaat is meteen ook de oplossing voor als Disney het ganse X-men-universe overneemt, ze keren terug naar een tijd voor de eerste Ironman en beginnen opnieuw met het MCU...

Brein8998

Avatar

Matt Damon en Alan Tudyk waren me totaal niet opgevallen

Master Of Films

Avatar

Er was ook een hele zeer korte scene te zien van X-men leden uit First Class t/m Apocalypse. Want DP zit weer te zeuren waar de andere X-men zijn. Blijkt dus dat ze zich schuilen voor hem.

Overgens heeft Hugh Jackman geen nieuwe scenes opgenomen als Wolverine. Het was een hergebruikte X-Men Origins: Wolverine scene.

nieuwslaatste nieuws

meest populair