Alle onverwachte cameo's en post-creditscènes uit 'Deadpool 2'!

Alle onverwachte cameo's en post-creditscènes uit 'Deadpool 2'!

Deze grote acteurs zaten ook in tweede Deadpool.

Voor wie Deadpool 2 al heeft gezien weet dat de film een aantal opvallende cameo's en post creditscènes heeft te bieden. Uiteraard moet je dit artikel enkel lezen als je de film al gezien hebt, of als je gewoon nieuwsgierig bent. Er zijn hieronder dus flink wat SPOILERS te lezen!!




LET OP! HIERONDER VOLGEN SPOILERS!!

Cameo's
Als eerste die opvallende cameo's. De eerste is uiteraard die van Brad Pitt. De acteur is te zien als de onzichtbare mutant Vanisher. Je ziet hem dus niet, maar wel heel kort als hij tijdens de parachutesprong op een elektriciteitskabel valt. In een flits zie je Pitts gezicht.

En dan is er ook een cameo van Matt Damon. Deze is echter helemaal onopvallend, aangezien Damon de 'redneck' speelt die in beeld komt als Cable (Josh Brolin) arriveert in de huidige tijd. De andere redneck wordt gespeeld door Alan Tudyk (Rogue One: A Star Wars Story).

Ook aardig om te weten is dat de stem van CGI-personage Juggernaut wordt ingesproken door Ryan Reynolds zelf, al is zijn stem flink vervormd. De cameo van Stan Lee is dit keer een psychedelische muurschildering en geen echt optreden.

Nafilmpjes
Deadpool 2 bevat misschien wel de beste nafilmpjes tot op heden. Er zijn er vijf, al zijn er vier daarvan aan elkaar gekoppeld. De eerste is een scène waarin Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand) en Yukio (Shioli Kutsuna) het tijdreis-apparaat maken en deze aan Deadpool geven. De titelheld redt als eerste Vanessa (Morena Baccarin) en duikt daarna op in X-Men Origins: Wolverine uit 2009 om Weapon XI (Reynolds) om te leggen. Ook Wolverine (Hugh Jackman) is kort te zien. Vervolgens redt hij Peter (Rob Delaney) en schiet hij Ryan Reynolds neer die blij is met het script van Green Lantern (2011).



NieuwsFilm

meest populair