Algemeen

Hoe 'Incredibles 2' nieuwe superhelden gebruikt

Regisseur Brad Bird legt het uit.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 14:27 in Algemeen
Toen Pixars The Incredibles uitkwam in 2004, had je al wel X-men-films en Spider-Man-films maar nog geen Marvel filmuniversum en was de superheldenfilm nog niet zo overheersend als nu. Het nieuwe vervolg Incredibles 2 zal veel meer superhelden dan de eerste film bevatten, maar regisseur Brad Bird legt uit dat dit niet is om in de voetstappen van Marvel te treden:

''Nou ja, ik bedoel, ze zitten er in, maar dat betekent niet dat ze allemaal hun eigen achtergrondverhalen en verhaallijnen hebben. Ze zitten misschien maar in één shot. Ze vertegenwoordigen misschien slechts het feit dat superhelden het gevoel krijgen dat de samenleving hun meer accepteert, dus komen ze wat meer voor hun identiteit uit.

Maar ik zou het niet letterlijk willen nemen, dat we zeg maar de Avengers naar de kroon willen steken door meer superhelden bij elkaar te brengen dan ooit samen in een film te zien zijn geweest. Dat is het zeker niet. We focussen ons op onze hoofdpersonages, en de rest is er gewoon bij, maar alleen in zoverre dat dit het hoofdverhaal van de Incredibles ondersteunt.
''

Naast de familie van de Incredibles zelf zal er onder andere nog een team superhelden in de nieuwe film verschijnen, genaamd De Wannabes, terwijl de schurk die uiteindelijk verslagen moet worden Screenslaver zal zijn.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Was er vandaag geen Infinity War nieuws? Ik krijg rode plekken,help,please,plaats iets

nieuwslaatste nieuws