Algemeen

Zeer sterk openingsweekend voor 'Deadpool 2'

Kassa!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 07:56 in Algemeen
Verwacht wordt dat Deadpool 2 een goed openingsweekend beleeft. Volgens de voorspellingen van vakblad Deadline zal de film openen met een verdienste van 350 miljoen dollar wereldwijd. In de Verenigde Staten wordt zo'n 130 tot 150 miljoen dollar verwacht en in de rest van de wereld 175 tot 200 miljoen dollar.

De eerste Deadpool beleefde in 2016 nog een recordbrekend openingsweekend van 152 miljoen dollar in de Verenigde Staten. Wereldwijd bracht de film in zijn eerste weekend 264 miljoen dollar op. Zelfs met een tegenvallende opening, lijkt Deadpool 2 dat met gemak te verbeteren.

Dat komt vooral omdat Deadpool 2 tot nu toe goed ontvangen is. De film van regisseur David Leitch laat een hele groep mutanten - en een gewone man met de naam Peter - samenwerken als de X-Force. Ook ontmoeten we het personage Cable, dat gespeeld wordt door Josh Brolin. Verwacht wordt dat de film het startschot vormt voor een hele X-Force-franchise, alleen al omdat Brolin en ook hoofdrolspeler Ryan Reynolds voor nog meer films getekend heeft.

Vanaf vandaag in de bioscoop.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

ben nu wel sceptisch of deze film deel 1 gaat inhalen in de box office.

eltorro

Avatar

Dat denk ik wel, bij de critici lijkt de film al beter ontvangen te zijn dan deel 1. En daarnaast is er een hele kleine kans dat de film wel gaat spelen in China.

Bintzak

Avatar

Heerlijke onzin film vandaag gezien. X-Force

nieuwslaatste nieuws