Zeer sterk openingsweekend voor 'Deadpool 2'

Kassa!

Verwacht wordt dat Deadpool 2 een goed openingsweekend beleeft. Volgens de voorspellingen van vakblad Deadline zal de film openen met een verdienste van 350 miljoen dollar wereldwijd. In de Verenigde Staten wordt zo'n 130 tot 150 miljoen dollar verwacht en in de rest van de wereld 175 tot 200 miljoen dollar.

De eerste Deadpool beleefde in 2016 nog een recordbrekend openingsweekend van 152 miljoen dollar in de Verenigde Staten. Wereldwijd bracht de film in zijn eerste weekend 264 miljoen dollar op. Zelfs met een tegenvallende opening, lijkt Deadpool 2 dat met gemak te verbeteren.

Dat komt vooral omdat Deadpool 2 tot nu toe goed ontvangen is. De film van regisseur David Leitch laat een hele groep mutanten - en een gewone man met de naam Peter - samenwerken als de X-Force. Ook ontmoeten we het personage Cable, dat gespeeld wordt door Josh Brolin. Verwacht wordt dat de film het startschot vormt voor een hele X-Force-franchise, alleen al omdat Brolin en ook hoofdrolspeler Ryan Reynolds voor nog meer films getekend heeft.

Vanaf vandaag in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair