Algemeen

After credit scène 'Avengers: Infinity War' in beeld

Zie wat enkele shots uit de opmerkelijke scène.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:49 in Algemeen
Na het grootse en toch ook zeker onverwachte einde van Avengers: Infinity War verscheen er ook nog een opmerkelijke after credit scène. Hierin wordt gehint naar toekomstige ontwikkelingen binnen het Marvel-filmuniversum. Na de vele eerdere foto's heeft Marvel Studios ook die scène uiteengezet in een reeks onthullende foto's. Check deze hieronder. Let op: spoilers!

In de bewuste scène zien we uiteraard Samuel L. Jacksons Nick Fury en Cobie Smulders' Maria Hill. Ze bevinden zich in New York als Thanos in zijn vingers knipt en zien wat er gebeurt als de helft van de mensheid in rook opgaat. Chaos! Ook beide oud-S.H.I.E.L.D. agenten worden geslachtofferd, maar niet voordat Fury een berichtje kan pagen naar Brie Larsons Carol Danvers / Captain Marvel. Van haar krijgen eerst een herkomstfilm te zien en zij zal waarschijnlijk een reddende engel moet zijn in Avengers 4.

Hieronder zie je een reeks foto's, met een VFX-shot en vervolgens het daadwerkelijke beeld in de film.
En als laatste een losse foto van de helikoptercrash en ook een blik op de nieuwe arm van Sebastian Stans James "Bucky" Barnes / Winter Soldier. Hij krijgt deze in Wakanda.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Dat zelfs die pieper uit de computer is komen rollen... Had toch ook wel een echte kunnen zijn?

Monojaxx

Avatar

Man man, lijkt wel of de hele film CGI is! Zit me echt te verbazen!

Frietgezicht

Avatar

Hoezo verdwijnen kleren eigenlijk mee? Halve universum sterft maar alles wat aangeraakt wordt ook? Dus als je op je playstation zit of net met je leuter in een dame verdwijnen dan je controller en die dame ook?

Wel lullig als je 1 van de personen bent die de uitwissing overleven maar je in een vliegtuig zit en de piloten de lul zijn.

Want op aarde eist zo’n halve uitroeing natuurlijk nog miljoenen levens(denk aan meerijders in auto’s enz)

Maat van me zit nog steeds bovenin een reuzenrad om de man die het bestuurt gewist is.

Prince John

Avatar

@ Friet
Weet niet precies hoe het werkt Friet maar denk dat Marvel de personages gewoon laat verdwijnen met kleren om het netjes te houden, net zoals 'The Thing' en Hulk (bijna) altijd gigantisch groot worden en netjes hun broekjes aanhouden... Anders zou ook die helikopter moeten verdwijnen in die laatste scène en de vliegtuigen waarover je het hebt. Plus, als we onze helden nog terug zien in een of ander universum/realiteit moeten ze natuurlijk wel nog gekleed zijn; zouden ze zonder kleren verdwijnen moeten ze ook weer naakt terugkeren en dat willen we natuurlijk niet. Alhoewel, ligt eraan over wie we het hebben...

Robbepost

Avatar

Haha Friet!

Inderdaad. Dus je horloge en handtas verdwijnen wel, maar een pieper niet.....

Akke Moeka Hara

Avatar

Feit dat die pieper cgi is, bewijst maar hoe eng echt het allemaal is geworden.

chefry1983

Avatar

Mother F...... geweldige scene en een mooie cliffhanger. Ben zeer benieuwd naar captain marvel

Robbepost

Avatar

He friet,
Dat heb ik me bij Mystique ook weleens afgevraagd.
Ze verandert in personen met kleren en die voelen dan ook als kleren. Zou ze dan ook in zichzelf met een badjas kunnen veranderen?

Frietgezicht

Avatar

@ Prince John, oftewel, om blote mensen te vermijden zit er totaal geen logica in...

@ Robbepost, haha idd. Zou lullig zijn als ze veranderd in een dikke vrouw en de knopen alle kanten op vliegen.
Begrijpelijk dat het zo werkt anders zou elke verandering alleen maar komische situaties opleveren(te grote of kleine kleren en wat gebeurd er als je met maatje 44 opeens in schoenen zit van maatje 35?)

Stoort mij niet want begrijp het wel maar bij die kills in Infinity War vraag ik mij wel af wat nu wel en niet mee verdwijnt. Lichamelijk contact alleen is niet genoeg dus het gaat echt puur erom dat ze kleertjes aan blijven houden.

Artificialis

Avatar

Ze zijn bij Marvel in ieder geval kundig in het wekken van de indruk dat de CGI eigenlijk een echte set/voorwerp zou zijn.

nieuwslaatste nieuws

meest populair