Algemeen

Riz Ahmed en Mindy Kaling willen script Ms. Marvel schrijven

Leiden Twitter-berichten weer tot werkelijkheid?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 12:21 in Algemeen
Afgelopen weekend maakte Marvel-chef Kevin Feige in een interview met de BBC bekend dat we een film binnen het Marvel filmuniversum kunnen verwachten over Ms. Marvel oftewel Kamala Khan. Ms. Marvel is een moslim superheld (van Pakistaanse afkomst), de eerste die haar eigen Marvel-strip kreeg. Waarmee dit de eerste superheldenfilm wordt met representatie voor moslims.

Als reactie op dit nieuws hebben via Twitter acteur Riz Ahmed (bekend Venom, Star Wars: Rogue One, Jason Bourne en The Night Of) en actrice en schrijver Mindy Kaling (bekend van Ocean's 8, A Wrinkle in Time, The Office en The Mindy Project) zich aangeboden om de film te gaan schrijven. Hij is een Brits met Pakistaanse wortels, zij een Amerikaanse met Indiase wortels. Dat ging als volgt:


Vervolgens reageerden de schrijvers en bedenkers van de strip, Sana Amanat en Willow Wilson, daar heel enthousiast op:


Wat betekenen zulke berichten nu werkelijk? Een paar jaar geleden nog niets, maar sinds vorig jaar speculatie op Twitter over een foto met Rihanna en Lupita Nyong'o tot een film met hun leek te leiden, kan dit zomaar werkelijkheid worden.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

kan niet geloven dat dit spontaan is gebeurt.

JIGSAW8

Avatar

En slagen gaat deze film ook vast! Da moet wel! Als black panther een film vol met aleen maar Afrikanen en zwarte mensen, verschrikkelijk succesvolis geworden dan kan ms marvel een film over een pakistaanse superheld vast ook heel erg succesvol worden! Ik kan niet wachten tot we haar op het wit te doek gaan zien!!!!!

Akke Moeka Hara

Avatar

Zolang ze maar niet met een Paki accent gaat praten zoals in die reclame van weet ik het wat.

RoberPaulsen

Avatar

Hé een film over een superheld. Verrassend en verfrissend!

BlackPowerWolf

Avatar

Allemaal leuk hoor, Black Panther prima film, maar zo over het paard getild. Iedereen zei geweldige film en lovende recensies. Ik vond hem daar niet aan voldoen.
Nu een moslimheld? Het is allemaal zo opgelegd en verschrikkelijk vermoeiend.

nieuwslaatste nieuws

meest populair