Algemeen

Avengers clashen met Guardians in grootse foto's 'Infinity War'

Marvel strooit met prachtige stills uit derde Avengers.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 15:02 in Algemeen
De afgelopen dagen gooit Marvel / Disney werkelijk de ene na de andere mooie foto uit Avengers: Infinity War online. Zo zagen we flink wat wisselende foto's, beelden van de Black Order en de after credit scène. Nu krijgen we een blik op de fraaie confrontatie tussen een aantal Guardians of the Galaxy en een paar Avengers. Check de reeks foto's hieronder.

Op de stills zie je onder meer de Avengers Iron Man (Robert Downey Jr.) en Spider-Man (Tom Holland). Ze nemen het op tegen de Guardians Drax the Destroyer (Dave Bautista), Mantis (Pom Klementieff) en Star-Lord (Chris Pratt).


Hieronder onder nog drie foto's van de Black Order slechterik Ebony Maw (Tom Vaughan-Lawlor) die Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) gevangen neemt in de kaskraker die ondertussen al op een kleine $1,7 miljard wereldwijd staat en hoogstwaarschijnlijk de eerste zomerfilm wordt die de grens van $2 miljard passeert.


Ook leuk is onderstaande snelle clip waarin Star-Lord, Iron Man en Drax de grap rond Gamora maken; where's, who's en why is Gomora?5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

De Why Is Gomora grap was improvisatie

Frietgezicht

Avatar

Op zich een geinig gevecht maar alleen Dr Strange kan alle Guardians normaal gesproken al aan.
Achteraf staan de Guardians aan dezelfde kant maar dat ze Spidey een pistool tegen z'n hoofd laten krijgen was erg slecht uitgespeeld.

Jaren geleden hoopte ik altijd op een Hulk vs Groot gevecht.

Artificialis

Avatar

Frietgezicht "Op zich een geinig gevecht maar alleen Dr Strange kan alle Guardians normaal gesproken al aan."

Ach, ze moeten de personages een beetje balanceren om het interessant te houden. En ik moet zeggen dat ze hard hun best doen om het geloofwaardig te houden.

chefry1983

Avatar

het gevecht op Titan vond ik de beste actiescene van de film. Nog beter dan het gevecht in Wakanda.
Mooie foto's hoor Marvel

Goku32

Avatar

Hahahha vanavond ga ik er weer heen kan niet wachten

nieuwslaatste nieuws

meest populair