Algemeen

Deadpool blikt terug op zijn eerste 10 jaar!

En de X-Men vs Russell.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
In onderstaande video blikt Deadpool (Ryan Reynolds) zelf terug op de tien jaar voorafgaand aan zijn tweede film Deadpool 2 die vanaf vandaag in de Nederlandse bioscoopzalen te zien is.

De video start met dat het idee voor de film al in 2008 werd geboren, en na Reynolds' bekritiseerde vertolking in X-Men Origins: Wolverine in 2009 en zijn superhelden-uitstapje voor Green Lantern (2011) blijkt dat Fox in de periode 2011-2014 "nee" zei tegen het idee van een losse R-rated Deadpool-film. De testbeelden "lekte" in 2015 en dat betekende een Go voor de eerste film die in 2016 verscheen.

Volgens Deadpool vormen de twee films 'Phase 1' en kunnen we in 'Phase 2' meer grote X-Men helden verwachten. De vraag is uiteraard of deze grap realiteit wordt, aangezien Deadpool in de zomer officieel onderdak gaat vinden bij Walt Disney - al zou wel X-Force moeten volgen.


Hieronder zie je de clip 'How Far Does it Burn?' waarin Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand), Colossus (Stefan Kapičić) en uiteraard Deadpool arriveren in de X-Men Blackbird en kennismaken met Russell, de rol van Julian Dennison. Lees de FilmTotaal-recensie van drie sterren.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair