Algemeen

De meest opvallende doden in 'Deadpool 2'

Weet jij het nog?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 07:17 in Algemeen
Deadpool 2 had een aantal verrassende cameo's en vermakelijke nafilmpjes voor de liefhebber in petto. Maar de film is uiteraard ook bikkelhard en dat resulteerde in een flink aantal doden, ook met personages waarvan je waarschijnlijk van te voren niet had verwacht dat ze het einde niet zouden halen. Hieronder de meest opvallende doden uit de film. En ja, het zijn SPOILERS!!

Opvallend is dat er voor de trailers heel wat extra shots zijn opgenomen om de dood van een aantal personages te verhullen. Veel van de beelden uit de trailers keren dus niet terug in de hoofdfilm.




LET OP! HIERONDER VOLGEN SPOILERS!!

Nieuwe gezichten
Deadpool verzamelt een team om zich heen, bestaande uit personages met superkrachten. Zij moeten hem helpen bij het bevrijden van Russell, de rol van Julian Dennison. Maar dit gaat helemaal fout. Als ze uit het vliegtuig springen, dan komen de personages een voor een door ongelukkige omstandigheden te overlijden. Terry Crews' Bedlam slaat tegen een bus, Bill Skarsgårds Zeitgeist landt in een houtversnipperaar en Rob Delaney's Peter wordt geraakt door een lading zuur van Zeitgeist. Brad Pitts Vanisher vliegt tegen een elektriciteitskabel en Lewis Tans Shatterstar wordt in stukjes gehakt door een helikopter. Peter wordt in het nafilmpje overigens door Deadpool gered.

De slechteriken
Lange tijd werd verwacht dat acteur Jack Kesy, die Black Tom Cassidy speelt, de slechterik in de film zou spelen. Maar net als de X-Force leden gaat hij ook snel dood, tijdens een scène waarin Cable (Josh Brolin) hem van de rijdende truck afgooit. Uiteraard sterft ook de 'Headmaster', de rol van Eddie Marsan.

Weapon IX en Ryan Reynolds
In de nafilmpjes zien we Deadpool wraak nemen op twee van Reynolds' eerdere superheldenfilms. Hij schiet zowel Weapon IX overhoop in de clip uit X-Men Origins: Wolverine (2009) als "zichzelf", in zijn achterhoofd nadat hij het script van Green Lantern (2011) naar alle tevredenheid heeft gelezen.

Hope Summers & Vanessa
Deze vrouwen van Cable en Deadpool worden in de film gedood, maar later weer gered door Deadpool. Hope Summers (Islie Hirvonen) gaat dood door toedoen van de toekomstige slechte Fire Fist en Vanessa (Morena Baccarin) komt te overlijden door een kogel.

Deadpool
De titelheld sterft ook in de film, al wordt hij snel gered door Cable. Dat Deadpool doodgaat werd overigens al gespoild voorafgaand aan de verschijning van de film. Al kon niemand voorspellen dat dit serieus was:



2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

het is wel een mooi einde van Deadpool.
Verwacht eigenlijk geen deel 3 meer.

Astraeus

Avatar

"Lange tijd werd verwacht dat acteur Jack Kesy, die Black Tom Cassidy speelt, de slechterik in de film zou spelen. Maar net als de X-Force leden gaat hij ook snel dood, tijdens een scène waarin Cable (Josh Brolin) hem van de rijdende truck afgooit."

Ik kan het verkeerd hebben, maar volgens mij werd de beste man door het hoofd geschoten terwijl 'ie nog in de truck zat.

nieuwslaatste nieuws

meest populair