Algemeen

Veranderen de nafilmpjes het gehele 'Deadpool 2' verhaal?

De screenwriters van de film laten zich erover uit.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 14:13 in Algemeen
LET OP! HIERONDER VOLGEN SPOILERS!


De eerste Deadpool film was een groot succes, dus het was nog maar de vraag of het tweede deel aan de hooggespannen verwachtingen kon voldoen. Toch lijkt dat gelukt te zijn; de film scoort overal erg goed, zowel onder de filmcritici als ook bij de gewone bioscoopgangers en noteerde een uitstekende 125 miljoen in de States en dit alleen al tijdens het premièreweekend. Wereldwijd staat de teller reeds op een ruime 300 miljoen dollar. Dus er mag nu al opnieuw gesproken worden van een succes. Toch vragen de nodige fans zich af hoe het nu precies verder gaat, aangezien de nafilmpjes het hele verhaal lijken te veranderen...

Zo gaat Deadpool's vriendin, Vanessa, in het begin van de film dood, maar wordt later, aan het einde van de film, weer gered door Deadpool dankzij Cable's 'tijdmachine'. De screenwriters van de film, Rhett Reese en Paul Wernick, werden hiernaar gevraagd en of dit een invloed had op het gehele verhaal. Zo zeiden de twee: ''Ja, het verandert alles. We laten met deze scenes eigenlijk zien dat de twee uur film feitelijk overbodig waren, want alles wordt hiermee in één keer opgelost. We wilden ook nog de mogelijkheid open houden om Vanessa terug te brengen bij Deadpool, en die is er nu''.

Toch hebben ze er nog enigszins hun twijfels over, aangezien tijdreizen in films normaalgesproken een lastig concept is om mee te werken; qua verhaal is het niet altijd even gemakkelijk, maar Wernick en Reese zeiden dat het te grappig was om het niet te doen: ''We hebben het er allemaal samen over gehad en iedereen zei: Ja, het is niet heel erg makkelijk om me te werken en misschien niet de slimste zet, maar het is gewoon zo grappig en leuk dat het publiek ons dit wel zal vergeven, zeker aangezien het gewoon heel goed past in de film. Dus uiteindelijk besloten we het wel toe te passen in de film''.

De vraag is nu of Vanessa, maar ook X-Force lid Peter, opnieuw deel uit kan maken van een vervolg en of Deadpool en Cable meer gebruik gaan maken van het tijdreizen. Wat denken en hopen jullie?

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

sowieso is het niet serieus te nemen die tijdlijn aangezien Deadpool een kogel in Ryan Rynolds hoofd stopt voor het accepteren van GreenLantearn dus hij kon deadpool nooit maken

SunChaser

Avatar

moet er niet ergens een spoiler waarschuwing in de titel?

Master Of Films

Avatar

Toch vragen de nodige fans zich af hoe het nu precies verder gaat, aangezien de nafilmpjes het hele verhaal lijken te veranderen...
OMG!

"Fans" die zich afvragen. Ik zou eerder zeggen noobs. Want als je fan bent van Deadpool dan weet je dat nafilmpjes mbt tijdreizen geen ene moer uitmaakt. Net zoals in de comics, breekt Deadpool de 4e muur ook door met zijn films. Als dat geen belletje gaat rinkelen.

Judge

Avatar

Wat denken en hopen jullie?

Niks.

kenna1

Avatar

Mmm thanks voor de spoil

nieuwslaatste nieuws

meest populair