Veranderen de nafilmpjes het gehele 'Deadpool 2' verhaal?

De screenwriters van de film laten zich erover uit.

LET OP! HIERONDER VOLGEN SPOILERS!


De eerste Deadpool film was een groot succes, dus het was nog maar de vraag of het tweede deel aan de hooggespannen verwachtingen kon voldoen. Toch lijkt dat gelukt te zijn; de film scoort overal erg goed, zowel onder de filmcritici als ook bij de gewone bioscoopgangers en noteerde een uitstekende 125 miljoen in de States en dit alleen al tijdens het premièreweekend. Wereldwijd staat de teller reeds op een ruime 300 miljoen dollar. Dus er mag nu al opnieuw gesproken worden van een succes. Toch vragen de nodige fans zich af hoe het nu precies verder gaat, aangezien de nafilmpjes het hele verhaal lijken te veranderen...

Zo gaat Deadpool's vriendin, Vanessa, in het begin van de film dood, maar wordt later, aan het einde van de film, weer gered door Deadpool dankzij Cable's 'tijdmachine'. De screenwriters van de film, Rhett Reese en Paul Wernick, werden hiernaar gevraagd en of dit een invloed had op het gehele verhaal. Zo zeiden de twee: ''Ja, het verandert alles. We laten met deze scenes eigenlijk zien dat de twee uur film feitelijk overbodig waren, want alles wordt hiermee in één keer opgelost. We wilden ook nog de mogelijkheid open houden om Vanessa terug te brengen bij Deadpool, en die is er nu''.

Toch hebben ze er nog enigszins hun twijfels over, aangezien tijdreizen in films normaalgesproken een lastig concept is om mee te werken; qua verhaal is het niet altijd even gemakkelijk, maar Wernick en Reese zeiden dat het te grappig was om het niet te doen: ''We hebben het er allemaal samen over gehad en iedereen zei: Ja, het is niet heel erg makkelijk om me te werken en misschien niet de slimste zet, maar het is gewoon zo grappig en leuk dat het publiek ons dit wel zal vergeven, zeker aangezien het gewoon heel goed past in de film. Dus uiteindelijk besloten we het wel toe te passen in de film''.

De vraag is nu of Vanessa, maar ook X-Force lid Peter, opnieuw deel uit kan maken van een vervolg en of Deadpool en Cable meer gebruik gaan maken van het tijdreizen. Wat denken en hopen jullie?

NieuwsFilm

meest populair