Video

Thomas Mann & Nicola Peltz creëren een spookhuis in trailer 'Our House'

Per ongeluk, helaas.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 08:25 in Video
Distribiteur Elevation Pictures (Hostiles) heeft onze een eerste blik geschonken op horrorfilm Our House middels de onderstaande trailer. Verantwoordelijk voor de regie is Anthony Scott Burns, die eerder een segment maakte voor de horror-anthologie Holidays. De hoofdrollen worden vertolkt door Thomas Mann (Kong: Skull Island) en Nicola Peltz (The Last Airbender).

Ethan is een jong genie dat een manier zoekt om elektriciteit draadloos te maken. Samen met twee vrienden ontwerpt Ethan een apparaat waarmee hij denkt te slagen, maar in plaats daarvan worden de paranormale activiteiten in zijn huis hevig versterkt. Niet alleen de geesten van geliefden keren terug, ook iets dat ernstiger is wordt ontketend.


Our House is in samenwerking met Prospero Pictures (Cosmopolis) en XYZ Films (Brawl in Cell Block 99) tot stand gebracht. IFC Midnight brengt de horror in Canada en Amerika uit en zal te zien zijn vanaf 27 juli. Zie hieronder ook nog een poster.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair