Algemeen

Verlengde versie 'Deadpool 2' in de maak

Meer Merc with a Mouth.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:59 in Algemeen
Het vervolg op Deadpool uit 2016 draait sinds vorige week in de wereldwijde bioscoopzalen. Nu blijkt dat er een verlengde versie van de film gaat komen. Dit meldde regisseur David Leitch aan Cinema Blend. Let op wat kleine spoilers.


"Er is een verlengde versie. En ik denk dat ze die als een speciale uitgave willen lanceren, maar voor nu ben ik een beetje van... We nemen onze tijd en we gaan terug naar de director's cut en dan gaan we aan de slag met Ryan [Reynolds], Rhett [Reese] en Paul [Wernick] om ervoor te zorgen dat we alle grappen hebben die wel willen - om ervoor te zorgen dat hij grappig is."

De regisseur onthulde onder meer dat er een "zelfmoordscène" te zien zou zijn waarin Deadpool zichzelf op verschillende doodt nadat Vanessa (Morena Baccarin) doodgaat. Ook zouden er meer beelden te zien zijn van Domino, de rol van actrice Zazie Beetz, en een verlengde versie van de X-Mansion scène.

Deadpool 2 wist het financiële succes van de voorganger niet helemaal te benaderen. In de States opende de film met zo'n $125 miljoen, terwijl het eerste deel nog $132 miljoen noteerde. De ontvangst lijkt overigens gelijk aan het eerste deel. Beide films noteren 83 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

ik had ook graag meer Domino gezien.

John Wayne

Avatar

Het is juist knap dat deel 2 $ 125 miljoen weet neer te zetten. Deel 1 had het voordeel van een lang 4-daags weekend in de VS, waardoor de zondag evenveel opbracht als de zaterdag (de meest succesvolle dag in een normaal weekend).

Marklar

Avatar

Domino vond ik ook erg grappig met al dat geluk, vooral met die spiegel van de vrachtwagen. Dus meer Domino is prima

Master Of Films

Avatar

Eigenlijk mis nog wat fragmenten in de film die wel in deze trailer zaten. O.a. Bedlam op straat, fragmentje van ShatterstarBij deze trailer zag ik geen number two grap & de Sisterhood porno grap in de uiteindelijke film.

Decepticon

Avatar

Dus ze gaan de film nu al aanpassen? Ik dacht dat er al meer scènes met Domino waren opgenomen.

Blockbuster

Avatar

Off Topic:

Bill Gold, maker van héél véél Warner filmposters van de afgelopen 70 jaar, overleden.

Maakte o.a. alle posters voor Clint Eastwood's films.

Mss kan FT een selectie van posters plaatsen. Hier een overzicht: afbeelding

Daanminator

Avatar

Ik hoop op meer Juggernaut. All time favoriete badguy uit de X-men franchise.

nieuwslaatste nieuws

meest populair