Wat vindt Harrison Ford van 'Solo: A Star Wars Story'?

Wat vindt Harrison Ford van 'Solo: A Star Wars Story'?

Op die vraag geeft regisseur Ron Howard antwoord.

Het was natuurlijk wel te verwachten dat toen Disney Lucasfilm kocht het huis van de muis heel wat nieuwe Star Wars films zou gaan maken. Zo zijn er al The Force Awakens, Rogue One en The Last Jedi geweest. Volgend jaar verschijnt het afsluitende deel van de nieuwe trilogie en ook wordt er gesproken over de nodige spin-offs, zoals bijvoorbeeld een Obi Wan Kenobi film. En vanaf vandaag is dan eindelijk Solo: A Star Wars Story te zien, het verhaal over de jonge Han Solo, gespeeld door Alden Ehrenreich. Maar wat vindt de originele en legendarische Han Solo, Harrison Ford, hier eigenlijk van?

Ron Howard, de regisseur van de film, zegt dat Ford een grote fan is van de film en zijn jonge plaatsvervanger. Zo zei Howard dat Ford de film al twee keer heeft gezien en er gigantisch positief over was: ''Ik heb Harrison nog nooit zo enthousiast gezien, hij had het er echt aan een stuk door over. Hij liet me ook weten dat hij Alden geweldig vond; hij vertelde me dat Alden zijn perfecte vervanger was en dat Alden echt zijn eigen stempel op de rol van Solo gedrukt had''.

Of het echt zo is of eerder een reclame-praatje is nog maar de vraag, maar Ford was wel uiterst behulpzaam bij de opnames; zo heeft hij Alden heel wat tips gegeven, zoals wat hij zelf dacht toen hij Star Wars voor het eerst las, alles wat George Lucas had gedaan met het personage en hoe het personage er uit moest komen te zien. Alden heeft dan ook laten weten dat hij dankzij Ford een goede Han Solo wist neer te zetten, dus misschien is Harrison Ford wel echt zo in zijn nopjes met het resultaat als dat Howard beweert.



NieuwsFilm

meest populair