Cameo [???] in 'Deadpool 2' heeft vieze versie!

Cameo [???] in 'Deadpool 2' heeft vieze versie!

Wat voor een vieze versie zou dat zijn geweest?

In de kaskraker Deadpool 2 zitten meerdere opvallende cameo's. Een van die cameo's is heel kort, maar wel erg leuk. Nu blijkt via Cinema Blend dat er voor die cameo meerdere versies zijn opgenomen. Let op het spoilertje.


Als Ryan Reynolds' Merc with a Mouth naar de X-Men Mansion gaat om hulp te halen, treft hij alleen Colossus (Stefan Kapičić) en het verliefde duo Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand) en Yukio (Shioli Kutsuna) aan. Als Deadpool zich afvraagt waar de rest is, zien we achter hem een deur dichtgaan, met een snelle flits van de cast van de X-Men sagafilms.

In gesprek met Evan Peters blijkt dat het shot is opgenomen door X-Men: Dark Phoenix-regisseur Simon Kinberg en dat er meerdere versies zijn opgenomen:


"We namen X-Men: Dark Phoenix op en we waren van 'OK, we gaan iets snels doen voor Deadpool 2'. En ik was van 'Oh, dat is geweldig!' Ik dacht dat het iets zou zijn voor het einde van de film, in de aftiteling, een soort van easter egg. En we hebben flink wat verschillende versies opgenomen wanneer ze die deur opendoen en zich tot ons richten. Maar degene die ze gebruikten was redelijk chill, en zat in de eerste helft van de film, waarvan ik dacht, 'Oh, jezus, dat is best wel maf'."

Daarna werd Peters gevraagd naar die andere versies, hierop reageerde hij als volgt: "Ummm hmmm... Ik ben er niet zeker van of ik wat mag zeggen. Er waren wat leuke, vieze dingen." Hiermee lijkt Peters te zeggen dat er ook een shot is van de X-Men die het erg gezellig met elkaar hebben in de kamer. Wil je de gebruikte clip (terug)zien? Deze staat gewoon op YouTube.

NieuwsFilm

meest populair