'Godzilla: King of the Monsters' uitgesteld, wel hint King Ghidorah

'Godzilla: King of the Monsters' uitgesteld, wel hint King Ghidorah

Even wat langer wachten, maar wel een update van de regisseur om het goed te maken!

Filmstudio Warner Bros. heeft eerder vandaag bekendgemaakt dat zijn film Godzilla: King of the Monsters een nieuwe plek krijgt op de kalender. De langverwachte sequel van Godzilla uit 2014 verschuift namelijk van 22 maart 2019 naar 31 mei 2019. Strategisch gezien lijkt dit een goede keus van de studio.

De maanden maart en april van volgend jaar zitten namelijk al vol met potentiële blockbusters als Captain Marvel (8 maart), Dumbo (29 maart) en Shazam! (5 april). Bij de nieuwe verschijningsdatum van 31 mei, draait Disney's Aladdin al één week en volgt pas later serieuzere competitie van vergelijkbare films als Men in Black (14 juni) en Cowboy Ninja Viking (28 juni).

Regisseur Mike Dougherty heeft overigens ook een update geplaatst op Twitter! Op het plaatje is een niet bepaald subtiele hint te zien over 'Monster Zero', natuurlijk de driekoppige draak King Ghidorah. "Het weer van vandaag", schrijft hij erbij. Eerder werd er al gehint naar dit monster in Kong: Skull Island (2017). Ook Mothra en Rodan zullen overigens te zien zijn in deze vervolgfilm!



NieuwsFilm

meest populair