Chris Hemsworth danst intens op muziek schoonzusje Miley Cyrus

Chris Hemsworth danst intens op muziek schoonzusje Miley Cyrus

Iets met sloopkogels én hamers en zo...

Gisteren plaatste acteur Chris Hemsworth (Avengers: Infinity War, Men in Black) een hilarische familievideo op Instagram waarop te zien is hoe hij samen met zijn drie kinderen losgaat op het nummer Wrecking Ball van zangeres Miley Cyrus. Zou het stiekem een geinig eerbetoon zijn aan zijn schoonzus?

De jongere broer van Chris (34), acteur Liam Hemsworth (28), is sinds vorig jaar oktober verloofd met Miley Cyrus. Chris is inmiddels al een aantal stappen verder in zijn leven en heeft samen met zijn vrouw Elsa Pataky drie kinderen: één dochtertje genaamd India (6) en twee tweelingbroertjes genaamd Tristan en Sasha (3). Ondanks dat Hemsworth vaak druk is met zijn carrière als Hollywoodster, maakt de Australische acteur ook zoveel mogelijk tijd vrij voor zijn gezinnetje.

Daar zien we nu dus de beelden van. Op het filmpje is te zien hoe familieman Hemsworth intens danst op Cyrus' nummer Wrecking Ball (waarschijnlijk zonder de controversiële clip erbij te vertonen). Helemaal soepel gaat zijn dansje echter niet, want op een gegeven moment wordt hij - tot groot plezier van zijn kroost - omvergeduwd door zijn hond. Vrolijke beelden dus! En op Twitter heeft schoonzus Cyrus inmiddels al laten weten dat ze blij is dat haar zwager fan van haar muziek is!


Overigens maken beide sterren onderdeel uit van het Marvel Cinematic Universe. Hemsworth is natuurlijk bekend als de Noorse dondergod Thor en Cyrus had welgeteld één zinnetje tekst als het robotje Mainframe in Guardians of the Galaxy Vol. 2.

NieuwsFilm

meest populair