Algemeen

Geen Catwoman in 'Birds of Prey'?

Het gerucht gaat dat in elk geval een beroemde DC-dame er niet in voorkomt.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 06:43 in Algemeen
Catwoman schijnt niet voor te komen in Warner-film Birds of Prey. Nadat Margot Robbie als Harley Quinn debuteerde in Suicide Squad investeerde studio Warner Bros. fors in de toekomst van het personage in het DCEU. Het was namelijk een succesvol deel van het filmuniversum. Maar Robbie had het meest interesse in Birds of Prey.

Het script daarvan werd verzorgd door Christine Hodson en beviel de studio weer zo goed dat Batgirl er ook in voor kwam. Maar de rest van het ensemble was nog niet duidelijk, al hoorden we wel dat ook Catwoman overwogen werd. Nu schiet Umberto Gonzalez van de site The Wrap dat gerucht af. Volgens hem komt het personage helemaal niet in de film voor en is er niemand die er screentests voor doet.

Warner schijnt vooral andere personages onder het voetlicht te willen brengen, onder meer omdat Catwoman al een aantal kansen heeft gehad op het witte doek en tot nu toe niet echt slaagde. Volgens Gonzalez zou ditmaal Black Canary een van de hoofdpersonen kunnen worden.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Lijkt me ook wel logisch, een kat tussen vogels is geen goede combinatie...

DutchYoda

Avatar

Zowel Harley Quinn als Catwoman zijn geen vaste leden van de Birds of Prey. Harley is het zelfs, naar mijn weten, nooit geweest.
Waarom niet Gotham City Sirens? Da's veel logischer.

Pietjebam

Avatar

DutchYoda volgens mij bedoelen ze dat ook want the sirens zijn "slecht" en de birds "goed". Het is heel onlogisch als ze nu in een keer harley quinn and batgirl samen bij de birds gaan doen

nieuwslaatste nieuws

meest populair