Eerste officiële foto Juggernaut uit 'Deadpool 2'!

Eerste officiële foto Juggernaut uit 'Deadpool 2'!

En hij werd ingesproken door iemand die je niet zou verwachten.

20th Century Fox heeft voor het eerst officieel een foto vrijgegeven van een van de onverwachte slechteriken in de superheldenfilm Deadpool 2.

Check de foto hieronder, en let op... bijgaande tekst bevat spoilers. We starten daarom met onderstaande video Deadpool 2 Thanks You.


In David Leitch' Deadpool 2 zijn er meerdere slechteriken. Zo ziet de X-Man Colossus (Stefan Kapičić) Deadpool als een halve villain en is Josh Brolins Cable ook geen lieverdje. Maar de echte slechterik blijkt Julian Dennison's Russell Collins a.k.a. Firefist te zijn.

In Deadpool 2 zoekt de jonge mutant eerst hulp bij Deadpool, maar dit pakt anders uit dan hij had verwacht. Als ze gevangen zitten in de Ice Box dan zit daar ook de Juggernaut opgesloten en even later weet Firefist een deal met hem te sluiten. Ze weten uit de Ice Box te ontsnappen en tijdens de rit in de gevangenisbus komt het tot een lang onderonsje waarbij Merc with the Mouth in stukken wordt gescheurd door de Juggernaut.

Juggernaut is in de film compleet met de computer geanimeerd en werd ingesproken door Ryan Reynolds, die uiteraard ook Deadpool speelt. De slechterik zagen we al eens in X-Men: The Last Stand, toen werd de rol ingevuld door Vinnie Jones.

Klik hier voor een extra grote versie van onderstaande foto.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair