Algemeen

Eerste officiële foto Juggernaut uit 'Deadpool 2'!

En hij werd ingesproken door iemand die je niet zou verwachten.

door Bram de Groot om 11:04 in Algemeen
20th Century Fox heeft voor het eerst officieel een foto vrijgegeven van een van de onverwachte slechteriken in de superheldenfilm Deadpool 2.

Check de foto hieronder, en let op... bijgaande tekst bevat spoilers. We starten daarom met onderstaande video Deadpool 2 Thanks You.


In David Leitch' Deadpool 2 zijn er meerdere slechteriken. Zo ziet de X-Man Colossus (Stefan Kapičić) Deadpool als een halve villain en is Josh Brolins Cable ook geen lieverdje. Maar de echte slechterik blijkt Julian Dennison's Russell Collins a.k.a. Firefist te zijn.

In Deadpool 2 zoekt de jonge mutant eerst hulp bij Deadpool, maar dit pakt anders uit dan hij had verwacht. Als ze gevangen zitten in de Ice Box dan zit daar ook de Juggernaut opgesloten en even later weet Firefist een deal met hem te sluiten. Ze weten uit de Ice Box te ontsnappen en tijdens de rit in de gevangenisbus komt het tot een lang onderonsje waarbij Merc with the Mouth in stukken wordt gescheurd door de Juggernaut.

Juggernaut is in de film compleet met de computer geanimeerd en werd ingesproken door Ryan Reynolds, die uiteraard ook Deadpool speelt. De slechterik zagen we al eens in X-Men: The Last Stand, toen werd de rol ingevuld door Vinnie Jones.

Klik hier voor een extra grote versie van onderstaande foto.15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

Bijgaande tekst is een spoiler?
Wat dachten jullie van de hele kop?

Ereptile

Avatar

...Tijd om de film maar eens te zien dan... Op basis van de foto ziet hij er wel veeeeel beter uit dan Vinnie Jones in X-Men The Last Stand. Veel dichter bij zijn comic looks ook!

Mas7

Avatar

Filmtotaal, bedankt!

Ik wil nog naar de film gaan en dank jullie graag voor de spoiler in de titel van jullie artikel

Damn

Master Of Films

Avatar

LOL, in Deadpool 2 proberen ze lang mogelijk Juggernaut geheim te houden voor een prachtige reveal en hier op FT wordt nauwelijks na een paar weken tentoongesteld. Het is maar dat Deadpool 2 allang gezien had. Maar euh goed bezig FT :D

Ereptile "Op basis van de foto ziet hij er wel veeeeel beter uit dan Vinnie Jones in X-Men The Last Stand."
En hij klinkt ook beter, maw Ryan Reynolds is de stem van Juggernaut. Sowieso al ga je The Juggernaut wel erg tof vinden.

Chrischzz

Avatar

Maken ze nog een flauwe referentie naar de Vinnie Jones versie ofzo?

"Do you know who I am?? I am the Juggernaut bitch!'

Bram

Avatar

Het is 20th Century Fox die de foto officieel vrij heeft gegeven in high res en vele websites plaatsen de foto open en bloot online. Ik had er geheimzinniger over kunnen doen, maar binnen enkele uren komt de online filmfan toch wel op het plaatje uit... De filmmaatschappij wil klaarblijkelijk zelf dat iedereen de foto te zien krijgt. Dus een spoiler? In dit geval niet.

Rich Art

Avatar

De mensen die dit een storende spoiler vinden hebben de film inmiddels al gezien. Dit is een tactiek om nog wat meer mensen over de grens te trekken om naar de film te gaan. Zelfde gebeurde ook bij Infinty War.

Maar goed... de spoiler-waarschuwing voegt dan niet zo heel veel meer toe natuurlijk... :P

Goku32

Avatar

Ereptile de vinnie jones versie was precies het zelfde als de cartoon en comic versie. Maar ga hem ook checken ben nu wel benieuwd

MisterMarvel

Avatar

Het kan aan mij liggen hoor maar als je geen spoilers wilt lezen is het dan slim om naar een site met filmnieuws te gaan??

De film draait inmiddels al 2 weken dus dan kan je verwachten dat er hier wat te lezen is. Niet zo zielig doen en gewoon eerder naar de bios. Het was voor mij namelijk wel een verrassing dat die mee deed

Master Of Films

Avatar

Goku32 "Ereptile de vinnie jones versie was precies het zelfde als de cartoon en comic versie."
Hahaha...nee!

Vinnie speelde de kabouter versie.
Juggernaut in Deadpool 2, dat is echt de cartoon & comic versie. Smiley face

ThomasOMalley

Avatar

Gewoon een spoiler. Dat andere filmsites de foto plaatsen is natuurlijk een slecht argument, niemand verplicht je slecht gedrag te kopiëren.

McKelly

Avatar

Wat een BS over dat het geen spoiler is! Een paar weken geleden maakte Filmtotaal voor Infinity War heel netjes berichten aan met de melding voor mensen, die de film nog niet hebben gezien, beter niet kunnen verder lezen. In dit geval was het de minste moeite om de titel te maken: 'eerste foto grote verassing Deadpool 2 online'. Zo kunnen mensen iig nog kiezen of ze wel of niet erop klikken. Jullie gaan toch niet zo kinderachtig doen van 'andere sites doen het ook, dus wij ook'. Juist door daar afstand van te nemen vind ik dat je jezelf als site kan onderscheiden. Gelukkig had ik de film al gezien, maar het principe maakt mij behoorlijk pissig.

chrissie107

Avatar

Alsjeblieft dames en heren dit is niet de site van CIA, overdrijf toch niet altijd zo met dat gezeur over vrijgeven van die zogenaamde spoilers. Die foto's van juggernaut staan overal op het internet dus mag filmtotaal dit gerust posten zonder spoilerwaarschuwing. En trouwens dit soort filmsites leeft op allerlei weetjes, inside stories en misschien ook wel wat spoilers m.b.t. films. Als je dit niet wilt zijn er nog genoeg sites m.b.t. breien en haken voor beginners

ThomasOMalley

Avatar

^Ah dus als je selectief wilt zijn in wat je vooraf wilt weten ben je een beginner?
Erg raar om de verantwoordelijkheid bij ‘het internet’ te leggen, terwijl je zelf een site hebt waar je publiek geen spoilers wilt zien.

Agent-P

Avatar

Titel had anders gekund ben ik het mee eens, had hem gelukkig al wel gezien. Daarnaast sluit ik mij ook deels aan dat je op een filmsite best spoilers kan verwachten. Net als 20th Century Fox dacht FT waarschijnlijk met dit artikel ook meer lezers te trekken. Is ze bij deze denk ik ook wel gelukt.

NieuwsFilm

meest populair