De nieuwe look van Storm in 'X-Men: Dark Phoenix'

De nieuwe look van Storm in 'X-Men: Dark Phoenix'

We zagen haar al in Apocalypse!

In X-Men: Apocalypse debuteerde ze als de nieuwe Storm a.k.a. Ororo Munroe en voor X-Men: Dark Phoenix keert ze terug in de rol. Via Insta heeft de Amerikaanse actrice Alexandra Shipp nu een eerste blik gegeven op haar personage / haar in de zevende X-Men sagafilm. Hieronder wel een kleine spoiler voor een andere X-Men film, overigens weggegeven door de actrice zelf.

In Apocalypse had ze nog een witte hanenkam en in Dark Phoenix zal ze haar haar meer hebben zoals Halle Berry haar haar had in de eerste twee X-Men films. Ze was al kort te zien in Deadpool 2.

Bekijk de afbeelding
In de X-Men film van regisseur Simon Kinberg keren heel wat bekende gezichten terug, met onder meer Mystique (Jennifer Lawrence), Beast (Nicholas Hoult), Professor X (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender), Quicksilver (Evan Peters), Cyclops (Tye Sheridan) en Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee). Uiteraard speelt Sophie Turner de rol van Jean Grey a.k.a. Phoenix.

Een nieuwe naam is in ieder geval Jessica Chastain als "Smith" en Dark Phoenix moet vanaf 7 februari in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn!



NieuwsFilm

meest populair