Iron Man, Disney-prinsessen en Star Wars in trailer 'Ralph Breaks the Internet'!!

Iron Man, Disney-prinsessen en Star Wars in trailer 'Ralph Breaks the Internet'!!

Ralph gaat het WWW op.

Eind dit jaar verschijnt van Walt Disney Animation Studios het vervolg op de wereldwijde hit Wreck-It Ralph uit 2012. De titel is Ralph Breaks the Internet en de regie ligt opnieuw in handen van Rich Moore en hij kreeg hulp van Phil Johnston. Check hieronder de volledig nieuwe trailer!

Met de stemmen van onder meer John C. Reilly, Sarah Silverman en Taraji P. Henson moet de tweede Wreck-It Ralph vanaf 12 december in de Nederlandse (3D) bioscopen te zien zijn.


In Ralph Breaks the Internet verplaatst de wereld van de arcadehal zich naar het internet en dit leidt tot een avontuur in deze onontdekte, enorme en spannende wereld. De vraag is of deze bestand is tegen Ralphs verwoesting. De slechterik Ralph en zijn sidekick Vanellope von Schweetz riskeren het wereldwijde web op zoek naar een vervanger voor Vanellope's videogame 'Sugar Rush'. Ze moeten daarbij vertrouwen op de inwoners van het internet, de netizens, om een weg te banen. Ze komen ook de website-entrepreneur Yesss tegen, die het hoofd Algoritme en het hart en de ziel is van de website 'Buzztube'.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair