Eerste blik op Sarah Connor in nieuwe 'Terminator'-film!

Eerste blik op Sarah Connor in nieuwe 'Terminator'-film!

Ze is terug!

Bijna dertig jaar na T2: Judgment Day keert Linda Hamilton volgend jaar terug als Sarah Connor. Ze stapt opnieuw in de huid van het personage in de volgende poging de Terminator-franchise nieuw leven in te blazen. Check een foto van haar hieronder.

De ondertussen 61 jarige actrice is te zien op een foto die een fan wist te maken, nabij de set in Madrid. Daar wordt de "requel" opgenomen door Deadpool-regisseur Tim Miller. De film lijkt simpelweg Terminator te gaat heten en staat gepland voor een release in november 2019. Bekijk hieronder de foto:

Bekijk de afbeelding
Met James Cameron terug als producent zijn er ook rollen voor Arnold Schwarzenegger en Gabriel Luna. Zij spelen naar verluidt allebei T-modellen. Andere rollen zijn voor Natalia Reyes (Lady, La Vendedora de Rosas), Diego Boneta (Scream Queens) en Mackenzie Davis (Blade Runner 2049). Vanaf 22 november 2019 in de Nederlandse bioscoop!

Heb jij meer vertrouwen in deze nieuwe poging om een Terminator-trilogie te realiseren? Dit lukte uiteraard niet met Terminator Salvation uit 2009 en Terminator Genisys uit 2015.



NieuwsFilm

meest populair