Warner Bros heeft drie acteurs op het oog voor Willy Wonka

Alleen maar grote namen!

Er bestaan al een paar 'Charlie And The Chocolate Factory' films; zo is er natuurlijk de oude en originele versie uit 1971 waarin Gene Wilder de extravagante Willy Wonka speelde. In de 2005 film was die rol weggelegd voor Johnny Depp. Nu komt Warner Bros met een nieuwe Willy Wonka film. Hierin willen ze meer het begin van Wonka's leven laten zien, hoe hij bekend wordt en waar hij de Oompa Loompas leert kennen. Vier maanden geleden vonden ze al de regisseur voor de film, namelijk Paul King, o.a. bekend van de Paddington films. Een tijdje lang is het stil geweest rondom het project, maar nu is bekend geworden wie Warner Bros graag als de nieuwe Willy Wonka ziet.

Bovenaan hun verlanglijstje staan Ryan Gosling, Donald Glover en Ezra Miller. Dit lijken ook goede opties te zijn, aangezien Warner Bros al meerdere malen heeft samengewerkt met Gosling aan projecten als The Nice Guys en Blade Runner 2049. En met Miller aan de Fantastic Beasts And Where to Find Them films terwijl hij natuurlijk ook te zien is als Flash in het DC Comics universum.

Glover lijkt het wel druk te hebben; zo is hij bezig met de tv-serie Atlanta en zijn muziekcarrière, maar het schijnt dat de acteur al een tijd lang Willie Wonka wil spelen, dus ook deze keuze is goed mogelijk. Hebben jullie een voorkeur voor een van deze drie acteurs, of zien jullie toch liever iemand anders Wilder en Depp opvolgen?



NieuwsFilm

meest populair