'The Predator' bevat Hell-Hounds en andere monsters

'The Predator' bevat Hell-Hounds en andere monsters

Meer gespuis in volgens Predator-film!

Recent zagen we al de trailer voor The Predator en deze werd erg wisselend ontvangen onder de fans. Toch trachten de makers hen tevreden te stellen. Er zullen namelijk nog flink wat verrassingen zijn in de film van Iron Man 3-regisseur Shane Black.

Visual effects-opperhoofd Jonathan Rothbart belooft dat we onder meer de uit Predators (2010) bekende Hell-Hounds terug gaan zien. Al zien ze er wel anders uit:


We proberen weg te blijven van de eerdere ontwerpen. We houden het bij enkele herkenbare eigenschappen van de honden die je kent uit Predators. Zo hebben ze in een bepaalde vorm dreads. En hun mond is niet hetzelfde als die van de Predator, maar ze hebben een beetje een soort opensperrende bek. Het opent niet van de zijkant, maar er zijn wat overeenkomsten om het binnen dezelfde realiteit te houden."

Ook gaf Rothbart aan dat er "andere wezens / monsters" in de film zitten die "later een naam krijgen." Recent werd al onthuld dat de Predators een flinke upgrade hebben gekregen. De Hell-Hounds:


Met namen als Boyd Holbrook en Olivia Munn draait The Predator vanaf 13 september in de Nederlandse bioscoopzalen. Check hieronder nogmaals de trailer!



NieuwsFilm

meest populair