Superfan zag Infinity War al bijna 50 keer en is er nog niet klaar mee...

IMAX en zelfs de regisseurs Russo belonen Nem: The Infinity Watcher...

Avengers: Infinity War werd erg goed onthaald; niet voor niets is de film bijna over de magische grens van 2 miljard dollar heen. Grote kans dat daar ook een paar euro van jou bij hoort, maar een extreme fan heeft al honderden dollars uitgegeven om de film tientallen keren te bekijken... Deze superfan, met de twitternaam Nem: The Infinity Watcher, is namelijk maar liefst al 46 keer naar de derde Avengers film gegaan, een gemiddelde van iets meer dan één keer per dag.

Deze man is dan ook in een mum van tijd een internetsensatie geworden, al geloofden velen hem in het begin niet, want hoe kan hij het immers bewijzen? Nou, hij neemt elke keer een selfie vóór en in de bioscoop en van zijn ticket. Het verhaal werd dan ook opgepikt door de site Comicbook, waardoor Nem heel wat reacties en vragen kreeg. Zo vroegen veel mensen zich af of hij de MoviePass had, een abonnement waarmee je een maandelijks bedrag betaalt of dat hij misschien rijk was, maar hij liet weten dat hij in geen van beide categorieën valt: ''Nee, de MoviePass werkt helaas niet, ze hebben hun diensten aangepast. Je kan niet tweemaal naar dezelfde film gaan. Ik ben ook niet rijk, maar wel gepassioneerd. Geld zou niet mogen bepalen of je het doet of niet. Mijn advies is: je leeft maar één keer, je moet er het meeste van maken en iets doen wat je gelukkig maakt''.

Hoe dan ook, Nem wordt nu beloond voor al zijn 'harde' werk; IMAX bedankte hem namelijk persoonlijk en wil dat hij zijn marathon verderzet en bood hem daarvoor maar liefst 50 gratis tickets aan voor Infinity War. Ook de broers Russo, de regisseurs, waren zo onder de indruk van Nem's liefde voor hun film, dat ze hem hebben uitgenodigd voor de wereldpremière van Avengers 4 voor volgend jaar, waar hij op de eerste rij tussen allerlei bekendheden in komt te zitten.

Geinteresseerd in Nem's verhaal? Klik dan op hier om naar zijn twitterpagina te gaan.

NieuwsFilm

meest populair