Celebrity

Stan Lee over uitkomst 'Avengers: Infinity War' en waarschuwt Thanos

En Lee's favoriete cameo.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 08:50 in Celebrity
Marvel Comics goeroe Stan Lee lijkt bezig met een charme offensief aangezien hij de afgelopen periode flink wat video's plaatst op zijn Twitter-kanaal. Dit keer sprak hij vol verbazing over de uitkomst van Avengers: Infinity War.

Het mag ondertussen duidelijk zijn dat flink wat helden de film niet overleven. Dit is ook Lee opgevallen. En geheel op zijn eigen - grappige - manier geeft hij aan dat hij verbaasd is over het feit dat Josh Brolins Thanos alles heeft verwoest, zelfs zijn personages. Lee geeft aan dat er werk aan de winkel is en dat Thanos moet oppassen. "Excelsior!"


De grote vraag natuurlijk is; welke van Stan Lee's cameo's leven er nog? Recent gaf Lee aan dat zijn cameo in Avengers: Age of Ultron (2015) zijn favoriet is. En dit komt voornamelijk doordat dit zijn enige cameo is met twee scènes! Check de clip hieronder:5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

De Stan lee cameo blijft toch echt een heerlijk punt van erkenning steeds. Leukste running gag :D

chefry1983

Avatar

Die in civil war is ook erg grappig

Artificialis

Avatar

Nieuwe superhelden bedenken is sowieso geen slecht idee, want het oorspronkelijke bronmateriaal begint in rap tempo leeg te lopen. De bijna 96 jarige Stan Lee heeft ongetwijfeld nog een berg met ideeën voor nieuwe helden en schurken in z'n hoofd.

JIGSAW8

Avatar

Leeft Shuri nog ?

GreenHornet

Avatar

In Wakanda was het leukst

nieuwslaatste nieuws

meest populair