Foto: 'Thor: Ragnarok'-regisseur als Adolf Hitler in 'JoJo Rabbit'

Foto: 'Thor: Ragnarok'-regisseur als Adolf Hitler in 'JoJo Rabbit'

Zo zag je Taika Waititi nog niet.

Hieronder zie je de eerste officiële foto uit de film Jojo Rabbit van Thor: Ragnarok-regisseur Taika Waititi. Dit keer zie je dus geen superhelden, maar wel de denkbeeldige Hitler in een anti-oorlogsatire.

Ondanks dat het een fors kleinere productie is, zijn er wel een aantal grote namen betrokken. Denk aan Scarlett Johansson, Sam Rockwell en Rebel Wilson. De laatste speelt Fraulein Rahm en Johansson speelt moeder Rosie. De opnames vinden ondertussen plaats in Praag en Jojo Rabbit verschijnt vermoedelijk begin volgend jaar. Op onderstaande foto zie je Waititi als (S)Hitler, samen met Johansson en de jonge acteur Roman Griffin Davis.


Bekijk de afbeelding


Jojo Rabbit speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. De film vertelt het verhaal over Jojo, een jonge jongen gespeeld door Davis. Hij woont in Duitsland en zijn enige bondgenoot is zijn denkbeeldige maat Hitler. Als hij een jong meisje (Thomasin McKenzie) ontmoet, wordt zijn naïeve patriottisme getest en zijn wereldvisie door elkaar gooit. Het dwingt hem om zijn grootste angsten onder ogen te zien.

NieuwsFilm

meest populair