Algemeen

Foto: 'Thor: Ragnarok'-regisseur als Adolf Hitler in 'JoJo Rabbit'

Zo zag je Taika Waititi nog niet.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:25 in Algemeen
Hieronder zie je de eerste officiële foto uit de film Jojo Rabbit van Thor: Ragnarok-regisseur Taika Waititi. Dit keer zie je dus geen superhelden, maar wel de denkbeeldige Hitler in een anti-oorlogsatire.

Ondanks dat het een fors kleinere productie is, zijn er wel een aantal grote namen betrokken. Denk aan Scarlett Johansson, Sam Rockwell en Rebel Wilson. De laatste speelt Fraulein Rahm en Johansson speelt moeder Rosie. De opnames vinden ondertussen plaats in Praag en Jojo Rabbit verschijnt vermoedelijk begin volgend jaar. Op onderstaande foto zie je Waititi als (S)Hitler, samen met Johansson en de jonge acteur Roman Griffin Davis.
Jojo Rabbit speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. De film vertelt het verhaal over Jojo, een jonge jongen gespeeld door Davis. Hij woont in Duitsland en zijn enige bondgenoot is zijn denkbeeldige maat Hitler. Als hij een jong meisje (Thomasin McKenzie) ontmoet, wordt zijn naïeve patriottisme getest en zijn wereldvisie door elkaar gooit. Het dwingt hem om zijn grootste angsten onder ogen te zien.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tycho Nestoris

Avatar

Ben echt heel benieuwd naar deze film. Taika Waititi heeft in het verleden een paar zeer geslaagde komedies gemaakt en dit zou best wel eens zijn beste film kunnen worden.

Mav Damian

Avatar

Ik ben ook zeer benieuwd. Waititi heeft ook zeer geslaagde grappige rollen gespeeld dus ben benieuwd hoe hij Hitler gaat spelen.

Thiver

Avatar

My Dinner with Adolf?

cuproy

Avatar

Kijk alleen op deze site >>> 1CHANNELHD.XYZ

Ik heb veel van dezelfde sites alleen deze site geprobeerd die echt werkt om volledige films te bekijken
Met hoge kwaliteit en alle ondertitels

Daanminator

Avatar

Waarom die (s) voor de naam van Hitler Filmtotaal? Niet echt gepast dit, jammer!!!

nieuwslaatste nieuws

meest populair