Emotionele scène in 'Jurassic World: Fallen Kingdom' zorgt voor brok in de keel

Emotionele scène in 'Jurassic World: Fallen Kingdom' zorgt voor brok in de keel

Mee eens?

Afgelopen weekend debuteerde Jurassic World: Fallen Kingdom dan eindelijk in de States en het blijkt dat heel wat mensen toch best een beetje emotioneel worden bij een bepaalde scène, namelijk een scène met een bekende dinosaurus. Wil je de film nog zien? Let dan op: spoilertje!.


Het betreft de Brachiosaurus die als laatste achterblijft op het eiland als de laatste boot vertrekt. Vlak daarna zorgt de vulkaanuitbarsting ervoor dat er nog maar weinig overblijft van Isla Nublar. Uiteraard sterft de langnek. En dit komt na het verhaal dat onder meer Chris Pratts Owen Grady en Bryce Dallas Howard Claire Dearing zoveel als mogelijk dino's trachten te redden omdat zij vinden dat ook de op het eiland herrezen dino's het verdienen om te blijven leven.

Ondertussen lijkt de scène centraal te staan voor de dood van het oude Jurassic Park op het witte doek. Het was ook een Brachiosaurus die je voor het eerst zag in de eerste film van Steven Spielberg, in onderstaande scène 'Welcome to Jurassic Park':


Wat vond jij van de scène in JWFK? Was deze inderdaad zo emotioneel? Of is het weer typisch iets Amerikaans? Laat het hieronder weten! De film van J.A. Bayona (The Impossible, A Monster Calls) kreeg van de FilmTotaal-recensent 3,5 ster.

NieuwsFilm

meest populair