Algemeen

'The Batman' wordt standalone-franchise

Waarschijnlijk met een nieuwe acteur.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 07:57 in Algemeen
In het bericht waarin Deadline meldt dat DC-chef Geoff Johns opstapt als hoofd van de afdeling binnen Warner Bros. en als scenarist van Green Lantern Corps aan de slag gaat, vinden we een interessante opmerking terug. Er wordt namelijk heel kort naar The Batman van regisseur Matt Reeves gerefereerd.

Volgens Deadline zal de film een reboot worden, en is het de bedoeling dat The Batman een "nieuwe standalone franchise" lanceert. Om die reden is het volgens Deadline ook zeer waarschijnlijk dat een nieuwe acteur aangetrokken wordt om de rol van de gemaskerde titelheld te spelen; Ben Affleck twijfelt teveel over zijn rol en wil wel door maar niet met een contract voor nog eens flink wat films.

Dat laatste schijnt Warner ervan overtuigd te hebben dat het tijd is om door te gaan met een nieuwe acteur. Affleck zou de rol van Batman wel mogen spelen in de hoofdreeks, maar in de films van Reeves - en dat moet naar het schijnt minstens een trilogie worden - zou iemand anders het stokje overnemen.

Iets soortgelijks doet Warner overigens ook al met de rol van de Joker. Jared Leto debuteerde in Suicide Squad als die schurk, maar er zijn ook films zonder hem in ontwikkeling; zo schijnt Joaquin Phoenix de rol op zich te nemen in een oorsprongsfilm.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Dit werkt toch voor geen meter voor het doorsnee-publiek? Die kan er zo toch geen touw aan vastknopen?

rainking

Avatar

En daar gaan we weer...

SuPa

Avatar

Alsi dit waar is werken er daar toch een stel prutsers. Wat is het volgende? Dat Batman samen gaat werken met bugs bunny?

Raoulm

Avatar

Oh help

Cnet

Avatar

Wat een zooitje daar bij DC...

Marklar

Avatar

hoe moeilijk kan het zijn om een batman verhaal in het huidige dc universe te bedenken..... Dat ze een regisseur wat vrijheid willen geven: ok. Maar spreek dan wel vantevoren wat regels af en niet dat ze koste wat kost alles doen om een regisseur maar zijn eigen project te gunnen

Civilian Supreme

Avatar

Eens met alle bovenstaande opmerkingen.
Wel mogen ze van mij Fleckman vervangen.

Goku32

Avatar

Het kan als de villians maar niet steeds de zelfde zijn zoals de Joker,of two face, en zo

Novarellum

Avatar

Goed bezig DC!
Niet echt.

chefry1983

Avatar

Het vertrouwen van de mens in dc daalt steeds meer.

Master Of Films

Avatar

Wordt je nou als DC fan ook zo enthousiast met deze nieuws?

eltorro

Avatar

Prima, als de film maar goed wordt.

Mav Damian

Avatar

Master Of Films "Wordt je nou als DC fan ook zo enthousiast met deze nieuws?"
Nee! Wel enthousiast dat Matt Reeves het regisseert en ook nog eens vrijheid heeft. Krijgen we waarschijnlijk nog een deftige DC-film.

Master Of Films

Avatar

^dat is dus het dubieuze van het verhaal. Matt Reeves is een dikke pluspunt, maar aan de andere kant. Niks met DCEU te maken. Waarom maakt überhaupt dan DCEU films waarin we al een Batman hebben.

En weer wordt een nieuwe standalone Batman trilogie uitgepoept. Volgens mij zijn die Nolan Batman films lang niet zo oud.

Ik krijg zo een beetje hetzelfde gevoel als wat die idioten bij Sony deed met Spidey. Raimi's Spider-Man en niet veel later Webb's Spider-Man om vervolgens Spider-Man maar in de MCU te dumpen. Nou is dat laatste wat Sony deed met Spider-Man wel een grote pluspunt (schouderklopje). Het wordt dan wel al te duidelijk dat Webb's Spider-Man films niet eens had gehoeven.

Kortom recycling van bekende franchises wordt weer een overkill. Persoonlijk vind ik dat WB dan maar iets meer moet gaan doen met de Batman universe zoals Nightwing en Batgirl (met Batman in een cameo). Laat WB die maar eerst maar lekker uitpoepen.

venny

Avatar

Kijk alleen op deze site >>>

nieuwslaatste nieuws

meest populair