Algemeen

'Aquaman' is een buitengewone stap in het DC-filmuniversum

Aldus Warner Bros.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:30 in Algemeen
Afgelopen najaar wist Justice League alle door Wonder Woman verdiende opgebouwde positieve geluiden rond het DC-filmuniversum in één klap teniet te doen. Dit najaar is het Aquaman die de franchise van Warner Bros. opnieuw nieuw leven in moet blazen. Ongetwijfeld geen gemakkelijke opdracht. De bobo's bij WB denken goud in handen te hebben.

Dit blijkt uit een artikel in Entertainment Weekly waarin meerdere betrokkenen de film toelichten. Vooral regisseur James Wan wordt geprezen. "James heeft geweldig werk geleverd met zijn team," aldus Warner kopman Toby Emmerich. "De film neemt je mee naar een andere plek en toont je de onderwaterwereld op een manier die je nog nooit hebt gezien."

Hij wordt aangevuld door producent Peter Safran die aangeeft dat Aquaman de "grootse actie bevat die je verwacht" met "flink wat humor" en dat de film op vele fronten werkt. En ook dit komt door Wans unieke visie. "Ik denk dat het een buitengewone stap in het DC universum is en de stap in de juiste richting," aldus Safran.

Naast dat we de zeven onderzeese rijken gaan zien, komen er ook gigantische octopussen voorbij en Atlanteans op witte haaien, die ten strijde trekken. Ook Geoff Johns deed zijn zegje: "De onderwaterdingen zijn nog nooit zo uitgevoerd. De visuele effectenopnames die binnenkomen zijn gewoon prachtig. James kan van horror overgaan op grote kleurrijke actie tot flink emotionele scènes. Hij is goed in staat al deze verschillende genres te tonen."

Uiteraard zijn dit de te verwachten woorden, maar er is ook goed nieuws. De promotiecampagne lijkt afgetrapt en daarmee is de trailer nog deze maand te verwachten.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nooffencetaken

Avatar

Ja ja, ik bepaal zelf wel of het wat is.

Ereptile

Avatar

FT "De bobo's bij WB "


lol! Wordt de film ook duister?

Ik ben wel benieuwd hoe de trailer er uit ziet. Als de solo films van de superhelden het beter doen bij DC, dan zouden ze zich alleen daar op moeten focussen.

MajorJos

Avatar

Ja zo veel zin om naar een zeemeerman te kijken. Dit wordt niks.. Ook een Submariner/Manor film bij Marvel zie ik niks in.

Xenolicker

Avatar

'Justice League' is gewoon een goeie superheldenfilm, niks mis mee!

Robbepost

Avatar

Nee 'Ereptile',

De film wordt 'anders' :)

Jeroen Pasman

Avatar

Een buitengewone stap zou zijn dat er eens een LEUKE film uitkomst in het DC universe ........Hoe kan het dat het maken van dit universum steeds maar mislukt ? En waarom spelen de films zich zo vaak in het donker af ? Het kijkt gewoon niet prettig

Steve-O

Avatar

Man of Steel is aardig te pruimen, Wonder Woman is denk ik wel de beter film. Ik vond de Ultimate Cut van BvS wel behoorlijk goed maar heel leuk was 'ie nou ook weer niet en dat hoeft ook niet altijd met dit soort films.

Ik heb wel vertrouwen in Wan, ik denk dat hij de film flink spannend kan maken met zijn horror achtergrond. Ik hoop dat ze helemaal los gaan met de visuals, zoiets als dit is inderdaad nog nooit eerder gedaan.

venny

Avatar

Kijk alleen op deze site >>>

nieuwslaatste nieuws

meest populair