'Aquaman' is een buitengewone stap in het DC-filmuniversum

'Aquaman' is een buitengewone stap in het DC-filmuniversum

Aldus Warner Bros.

Afgelopen najaar wist Justice League alle door Wonder Woman verdiende opgebouwde positieve geluiden rond het DC-filmuniversum in één klap teniet te doen. Dit najaar is het Aquaman die de franchise van Warner Bros. opnieuw nieuw leven in moet blazen. Ongetwijfeld geen gemakkelijke opdracht. De bobo's bij WB denken goud in handen te hebben.

Dit blijkt uit een artikel in Entertainment Weekly waarin meerdere betrokkenen de film toelichten. Vooral regisseur James Wan wordt geprezen. "James heeft geweldig werk geleverd met zijn team," aldus Warner kopman Toby Emmerich. "De film neemt je mee naar een andere plek en toont je de onderwaterwereld op een manier die je nog nooit hebt gezien."

Hij wordt aangevuld door producent Peter Safran die aangeeft dat Aquaman de "grootse actie bevat die je verwacht" met "flink wat humor" en dat de film op vele fronten werkt. En ook dit komt door Wans unieke visie. "Ik denk dat het een buitengewone stap in het DC universum is en de stap in de juiste richting," aldus Safran.

Naast dat we de zeven onderzeese rijken gaan zien, komen er ook gigantische octopussen voorbij en Atlanteans op witte haaien, die ten strijde trekken. Ook Geoff Johns deed zijn zegje: "De onderwaterdingen zijn nog nooit zo uitgevoerd. De visuele effectenopnames die binnenkomen zijn gewoon prachtig. James kan van horror overgaan op grote kleurrijke actie tot flink emotionele scènes. Hij is goed in staat al deze verschillende genres te tonen."

Uiteraard zijn dit de te verwachten woorden, maar er is ook goed nieuws. De promotiecampagne lijkt afgetrapt en daarmee is de trailer nog deze maand te verwachten.



NieuwsFilm

meest populair