Video

Eerste trailer en poster horrorfilm 'The Nun'

De tweede spin-off van The Conjuring.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 08:33 in Video
Vandaag heeft Warner Bros., pakweg drie maanden voor de release, een eerste trailer, poster en foto vrijgegeven voor horrorfilm The Nun. Het wordt een spin-off van The Conjuring, en verkoopt zichzelf gezien de kracht van dat merk praktisch vanzelf.

The Nun is de tweede spin-off van de franchise, nadat eerst Annabelle succesvol debuteerde. The Nun is geregisseerd door Corin Hardy en probeert een wat klassiekere horrorfilm te zijn, die zich afspeelt in de jaren vijftig rond de Roemeense kerk.


The Nun speelt zich af in Roemenië, in het jaar 1952. Het Vaticaan stuurt een priester en een leerling naar het land om onderzoek te doen naar de mysterieuze zelfmoord van een non in het Cârța-klooster. De film moet ook een vervolg krijgen en is ondertussen al het vijfde deel in de Conjuring-franchise.

Rollen zijn er onder meer voor Taissa Farmiga, Demián Bichir en Bonnie Aarons. Warner brengt de film in de loop van september dit jaar naar de bioscoop.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Zzzzzzzz ik zou die non wel doen eigenlijk.

JIGSAW8

Avatar

Hahahahahahha srs

Goku32

Avatar

Je moet haar alleen niet boos maken friet, anders krijgt ze een monsterlijke aanval zoals je ziet

Frietgezicht

Avatar

^ Goku, geloof mij, in een relatie heeft elke vrouw zo'n monsterlijke aanval als ze boos zijn.

nieuwslaatste nieuws

meest populair