Celebrity

Donald Trump haalt op zijn beurt uit naar Robert De Niro

Deel 2!

door Wouter Drummen om 15:03 in Celebrity
Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal waarin acteur Robert De Niro zich verontschuldigde voor de acties van zijn president, Donald Trump; deze verliet namelijk de G7 vroegtijdig om naar Singapore te reizen, maar ondertekende wel nog vóór zijn vertrek een gezamenlijke slotverklaring. Uiteindelijk kwam hij hierop toch terug, aangezien hij het niet eens was met de persconferentie die premier Justin Trudeau van Canada gaf na zijn vertrek. Trump noemde Trudeau ''zwak en oneerlijk''.

De Niro verontschuldigde zich voor het ''walgelijke en idiote gedrag'' van zijn president. De kans dat Trump hierop zou reageren, zoals hij dat eigenlijk steevast doet wanneer iemand zich negatief over hem uitlaat, was natuurlijk bijzonder groot. De reactie bleef dan ook niet uit en was zeker ook niet mild: ''Robert De Niro, een man met een gigantisch laag iQ, heeft teveel klappen in zijn gezicht gekregen van echte boksers in zijn films. Ik heb hem gisteren gezien en volgens mij is hij nog steeds versuft van al die klappen. Volgens mij realiseert hij zich niet dat onze economie op zijn best is, dat er meer banen zijn dan ooit tevoren en dat veel bedrijven het extreem goed doen! Tijd om wakker te worden!''

Wie weet reageert Trump morgen ook wel even op het bericht van Alec Baldwin...

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nooffencetaken

Avatar

Als we allemaal nou eens stoppen met die gekke man aandacht geven. Dan kan het zomaar zijn dat hij ook stopt met die onzin verhalen van hem.

Frietgezicht

Avatar

Eigenlijk toch heerlijk dat Trump erop reageert continu. Uniek. Zelfs die vieze Tan reageert niet op al die opmerkingen van Derksen.

GreenHornet

Avatar

Trump heeft wel gelijk.
Niro moet eens weer in fatsoenlijke films gaan spelen zijn laatste films zijn gewoon slecht zonde van het geld

Shifty777

Avatar

Als ik jouw gemiddelde reactie hier lees GreenHornet, dan heb ik het vermoeden dat jouw IQ ook niet veel hoger is dan dat van Trump.

esteban

Avatar

Trump blijft maar credit nemen voor het succes dat een rechtstreeks gevolg is van wat Obama heeft bijgedragen. Het strafste is dat half Amerika er nog in gelooft ook.

KeesjeNL

Avatar

@Frietgezicht Dat is inderdaad leuk als het om weinig zeggende individuen ging, niet over de machtigste man op aarde. Een president van de VS zou beter moeten weten, het is ziekelijk (letterlijk, want Trump is verslaafd aan aandacht) en schaamteloos hoe Trump tekeer blijft gaan tegen zo'n beetje iedereen (zelfs bevriende staatshoofden zoals Trudeau). Ongekend verdorven persoonlijkheid heeft die oranje egoïst.

De Niro moet lekker doen wat hij wil, hij vertegenwoordigd namelijk niemand anders dan zichzelf. Trump vertegenwoordigd zo'n 350 miljoen Amerikanen..

Frietgezicht

Avatar

Juist het feit dat hij een president is maakt het grappig en uniek.
Dit gebeurd nooit meer.

Ten 1ste lekker voor de Amerikanen, dat hij daar zit heeft toch redenen en nu dealen ze er maar mee.
En ten 2e zijn twitter ruzies nog een peuleschil als je je bedenkt wat een kerel als Trump als machtigste man van de wereld kan aanrichten.

SeanDeNiro

Avatar

Nou Shifty777, dan heeft hij een hoger IQ dan jij. Het is sowieso zwak om op de man te spelen. Zeker een GL/D66 kneus?
De Donald is inderdaad een rare man maar de Clintons zijn vele malen enger maar dat weten de meeste mensen niet.
https://www.youtube.com/watch?v=qE8PG2mpo58&t=261s

benjamin

Avatar

SeanDeNiro "Nou Shifty777, dan heeft hij een hoger IQ dan jij. Zeker een GL/D66 kneus?"

SeanDeNiro " Het is sowieso zwak om op de man te spelen."

KeesjeNL

Avatar

@ Frietgezicht Wat ik probeer duidelijk te maken is dat dat getwitter zomaar kan overslaan op beleid. Ik zie Trump ervoor aan om zijn macht te misbruiken tegen mensen die hij niet mag. Dat is gewoon eng als een gekozen westerse leider zich schuldig maakt aan dat soort gedrag en allang niet meer grappig en uniek. Trump spoort namelijk niet.

Hij is overigens niet enkel Amerika's probleem; met de handelsoorlog bereikt het gebrul van die Oerang Oetan ook ons land. Mijn neef werkt bij/voor de hoogovens (staalproducent) aan de overkant bij IJmuiden. Als die handelsoorlog een tijd doorgaat kan dat banen gaan kosten voor de staalindustrie. Die man is nu dus al aan het roeren in onze economie.

Frietgezicht

Avatar

Je maakt het erg groot Keesje.

Dit artikel gaat over een twitter bericht en daar reageerde ik ook op.

Nu ga je over de handelsoorlog enz beginnen.Ik ben geen Trump fan, ik verdedig niet zijn uitspraken en plannen.Ik zeg dat een president die via twitter zich continu verdedigt en bekende sterren aanvalt uniek is en grappig.

Als we hele andere dingen erbij gaan halen ben ik ook uren bezig met typen.

Artificialis

Avatar

Donald J. Trump is nou eenmaal de president van de Verenigde Staten, daar zullen mensen zich toch bij neer moeten leggen. Hij zal ook niet beter gaan functioneren door constant commentaar op hem te geven. Mensen als Robert De Niro snijden zichzelf in de vingers.

esteban "Trump blijft maar credit nemen voor het succes dat een rechtstreeks gevolg is van wat Obama heeft bijgedragen."

George W. Bush bewijst dat het overnemen van een goedlopende economie geen garantie is voor succes. Aan het eind van zijn termijn was de wereldwijde economie immers tot op de bodem ingestort. Kijk, ik begrijp dat tegenstanders van Trump per definitie niets positiefs over de man kunnen zeggen. Maar de feiten zijn dat deze man de economische groei in een rap tempo heeft verhoogd. De werkeloosheid is inderdaad extreem verlaagd, daar zijn gewoon cijfers van.

En hoewel zijn omgang met andere westerse wereldleiders ronduit respectloos is te noemen, zeker als het gaat om het naleven van afspraken, moet toch worden toegegeven dat het normaliseren van de verhouding met Noord-Korea een zeer te prijzen beslissing is geweest. Hij lijkt voor elkaar te gaan krijgen wat Obama, W. Bush, Clinton, H.W. Bush, Reagan, Carter, Ford, Nixon, Johnson, Kennedy en Eisenhower niet voor elkaar hebben kunnen krijgen. Over 100 jaar kan dit wel eens zijn grootste legacy zijn geworden.

KeesjeNL

Avatar

Dat is waar Frietgezicht , dit is berichtgeving dat eerder gaat over De Niro dan Trump Smiley face.

jimb

Avatar

@SeanDeNiro, Owjee daar gaan we weer, "Maar de Clintons dan", Als het Hillary was geworden dan was het nu echt niet zo'n puinhoop. Zo'n beetje alles waar hij zelf op ageerde tijdens de campagnes krijgt hij nu zef aan zijn broek (zie de zaken die nu aan het licht komen over zijn advocaat Cohen), het Swamp is ondertussen een meer waar zijn rijke vriendjes lekker aan het vissen zijn.

ThomasOMalley

Avatar

SeanDeNiro denkt dat Trump een goede president is, zolang je maar slechtere alternatieven kan noemen.

Dr.Freud

Avatar

Ongelofelijk. Een filmwebsite als platform gebruiken voor ondoordachte, niet genuanceerde, vooral ook niet op feiten berustende, en ook zeker niet gehinderd door enige kennis, politieke statements op basis van bronnen als Youtube.. wat een schrijnende vertoning. Moeten jullie niet werken of wat nuttigs gaan doen met je leven?

Goku32

Avatar

Shifty777, ik snap niet wat het met Greenhornet zijn IQ te maken heeft. Als die alleen maar zegt dat Robert weer betere films moet gaan maken. Want dat is niet gelogen, Robert heeft tegenwoordig alleen maar poep uitgebracht. Kwa films

nieuwslaatste nieuws

meest populair