Celebrity

Oude misbruikzaak tegen Sylvester Stallone wordt opnieuw bekeken

Zou ze bekende acteur zich echt zo hebben misdragen in zijn wilden jaren '80?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 18:11 in Celebrity
Het openbaar ministerie in Los Angeles, Amerika, heeft eerder vandaag besloten om een oude misbruikzaak tegen Hollywoodacteur Sylvester Stallone (Creed II, The Expendables] ) opnieuw onder de loep te gaan nemen. De desbetreffende vrouw beweerde in december vorig jaar al dat zij tientallen jaren geleden verkracht is door de Rocky-ster. Nu gaat een gespecialiseerd team de zaak nogmaals bekijken.

Stallone gaf eerder toe dat hij een relatie met de desbetreffende vrouw heeft gehad in 1987 toen hij in Israël was voor het draaien van een film. Die 'relatie' heeft nog geen week geduurd, vertelde Stallone destijds. Of hij tijdens die korte week ook het bed heeft gedeeld met de vrouw, is niet bekend. Of het nu bij deze nieuw aangekondigde zaak weer om dezelfde vrouw gaat, is ook niet helemaal zeker, maar wel aannemelijk.

Vanochtend reageerde Stallones advocatenteam vlug op de nieuwe ontwikkelingen. "Als het hier om dezelfde vrouw gaat, dan is er absoluut niets van waar", zegt Stallones advocatenteam in een statement aan USA Today. "Er zijn twee getuigen, die naar voren zijn gekomen om haar beschuldigingen te ontkennen. Eén van die getuigen was eerder door de vrouw in kwestie benaderd om voor haar te liegen". Eerder gebruikte Stallone deze woorden al in december.

"Onze cliënt heeft niets te verbergen", aldus de advocaten. Stallone blijkt niet blij te zijn met de ontwikkelingen en is van plan om hard terug te slaan, zo vertelt zijn team ook. "Mocht het blijken dat het hier inderdaad om dezelfde vrouw gaat, dan zullen we aangifte tegen haar gaan doen bij de politie, omdat zij valse verklaringen tegenover de autoriteiten heeft afgelegd".

Eerder vorig jaar berichtte Daily Mail ook al dat een 16-jarig meisje in 1986 zou zijn verkracht door Stallone. De spierbundel zou haar samen met zijn bodyguard hebben gedwongen tot een trio in zijn hotelkamer. Dit vermoedelijke slachtoffer zag toen van vervolging af. Beide incidenten zouden zich dus in de jaren tachtig hebben afgespeeld, maar door verjaring kan degelijk onderzoek lastig zijn en is het nog maar de vraag of de waarheid ooit boven tafel komt.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair