Netflix

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Welke titels kan je vanaf deze week allemaal streamen?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 13:24 in Netflix
Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Het regent gehaktballen 2 (2013)
Regie: Cody Cameron, Kris Pearn | Cast: Bill Hader, Anna Faris, James Caan, Will Forte | Bekijk de trailer
Hilarisch vervolg op Het Regent Gehakballen. Flints genialiteit wordt eindelijk erkend door zijn idool: Chester V en hij wordt uitgenodigd om zich bij The Live Corp Company te voegen, waar de briljantste mensen samenwerken aan het verbeteren van de samenleving. Maar als blijkt dat Flints beruchte machine nog altijd werkt, moet hij die samen met zijn vrienden eindelijk stoppen...

Sausage Party (2016)
Regie: Greg Tiernan, Conrad Vernon | Cast: Alistair Abell, Iris Apatow, Stephanie Beard, Michael Cera | Bekijk de trailer
Een bizarre animatiefilm van Seth Rogen en Evan Goldberg. Het is bijna 4 juli en een aantal worstjes en andere levensmiddelen moeten proberen hun weg door de supermarkt terug naar de schappen te vinden, voordat de klanten binnenkomen om hun karretjes te vullen.

The Bleeder (2016)
Regie: Philippe Falardeau | Cast: Naomi Watts, Elisabeth Moss, Ron Perlman, Liev Schreiber | Bekijk de trailer
Een drama dat gebaseerd is op het leven van bokser Chuck Wepner. Hij kon het opnemen tegen Muhammed Ali, in een wedstrijd die later de inspiratiebron zou vormen voor de beroemde film Rocky (1976). Voordat hij die kans kreeg, was Chuck echter een drankverkoper, maar zijn leven veranderde dus ineens voor altijd!

Maktub (2017)
Regie: Oded Raz | Cast: Guy Amir, Hanan Savyon, Gal Amitai, Chen Amsalem | Bekijk de trailer
Steve en Chuma zijn twee criminelen die als enigen een terroristische aanslag op een restaurant in Jeruzalem overleven. Ze besluiten hun leven te beteren en engelen te worden. En dus vertrekt het duo op een reis waarbij ze mensen vragen hun wensen op papier te schrijven, die ze vervolgens bij de Klaagmuur neerleggen.

La Hora Final (2017)
Regie: Eduardo Mendoza de Echave | Cast: Nidia Bermejo, Katerina D'Onofrio, Pietro Sibille, Miguel Vargas | Bekijk de trailer
Een waargebeurde thriller, waarin twee Peruaanse rechercheurs undercover gaan om de leider van de Sendero Luminoso te arresteren. Dat is een gevreesd figuur, die de dood van duizenden mensen op zijn geweten heeft.

En de rest...

Verder kwamen er nog flink wat actiefilms op Netflix te staan. Hieronder het complete overzicht.

Documentaire
Karl Melder: Made to be Broken (2017)
Pacificum el Retorno al Océano (2017)

Drama
Beirut (2018)
La Enfermedad Del Domingo (2018)

Komedie
Set It Up (2018)


16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Monojaxx

Avatar

Wat een saaie rot lijst zeg! Echt niets leuks deze week.

Pruiszie

Avatar

Gaat helemaal nergens over!

Frietgezicht

Avatar

Vanaf volgende week Luke Cage 2. Verheug mij er niet op maar wel nieuwsgierig. Jessica Jones seiz 2 ben ik na ong 7/8 afl nu echt mee gestopt. Wat een bagger seizoen.

Maar zal weinig tijd hebben voor films en series met al dat voetbal op tv.

Rutherford

Avatar

Geen tijd voor films en series. WK voetbal all day long. België wereldkampioen!

Jan231

Avatar

Allemaal rotzooi.
Geen goeie week helaas.

esteban

Avatar

Verder kwamen er nog flink wat actiefilms ... Hieronder een overzicht ... ? Ik zie alleen 2 docu's, 2 drama's en 1 komedie.

Frietgezicht

Avatar

@ Rutherford hahaha mocht je willen. Brazilië, Duitsland en Frankrijk zijn sowieso al een stuk beter en Spanje, Argentinië en Portugal winnen ze ook niet van of maybe als het alles meezit. Dan heb je nog zat andere ploegen waar ze het lastig tegen kunnen hebben.

Judge

Avatar

Iedereen wereldkampioen behalve belgie. Die verdienen het niet.

chefry1983

Avatar

ik heb voldoende tijd om te kijken want het WK voetbal sla ik toch over. Maar het nieuwe aanbod is niet veel aan. Dan maar eens series gaan kijken waar ik nog niet aan ben toegekomen.

@friet,
Heel goed dat je gestopt ben met Jessica Jones. Ik heb het wel afgekeken met veel pijn en moeite maar je mist niets als je het niet afkijkt

benjamin

Avatar

Spijtig te horen dat Jessica Jones S2 zou tegenvallen, want het eerste vond ik wel uitstekend.

Rutherford

Avatar

Een beetje chauvinistisch mag wel he Frietgezicht. Waarom zou België het trouwens niet verdienen wereldkampioen te worden?

Frietgezicht

Avatar

@ dacht ik al Chef!

@ Ruther, offcourse! Ik vind ze eerder een outsider met een paar sterke spelers maar een matige coach en het is niet echt een ‘team’.


Verdiendn heb je niet tegen mij neem ik aan. Vooraf al gek om te zeggen. De gene die het bereikt verdiend het want dan lever je de prestatie en als het met mooi (aanvallend) voetbal is verdiend een team het helemaal. Maar dat verwacht ik eerder van Brazilie.

Rutherford

Avatar

Klopt Friet, die Martinez is maar een matige coach. Speelt continu een 3-4-3 met enorm veel ruimte in de rug van de flanken. Een Griekendland of Cyprus doet daar niets maar een Brazilie of Frankrijk straft dat genadeloos af. Aan de andere kant, Hazard acteerde de afgelopen wedstrijden op wereldklasse niceau, dus hopelijk trekt hij dat door. Eruit tegen een Brazilie en Duitsland, heb ik wel vrede mee. Maar op het EK tegen fucking Wales, echt een gemiste kans. Soit, ik gok op Spanje. Enkel Brazilie is er ooit in geslaagd om wereldkampioen te worden op Europees grondgebied - als niet Europees land zijnde uiteraard. En dan nog ergens in 1958, met de toen nog maar 17-jarige Pele. Al spelen er wel veel Brazilianen in Europa, dus de vraag rest of dit nog veel invloed heeft. Nu stop ik want dit is geen voetbalforum, we zouden beter een pint gaan drinken Friet om te leuteren over de mooiste sport ter wereld.

Frietgezicht

Avatar

Ach ja ze plaatsen hier ook continu artikelen over John Cena en zijn relatie en alles over Trump. Neymar speelde in Triple X 3 en Vinnie Jones voetbalde dus kan wel.

Maar je hebt gelijk over Belgie ja. Ik kan ook uren lullen over voetbal.

Decepticon

Avatar

Niemand die uitkijkt naar The Bleeder? Lijkt mij een goede film, die ga zeker gauw kijken.

Ik ben benieuwd naar Luke Cage S2, Jessica Jones S2 klapte in de tweede helft echt in elkaar, waardeloos.
Kristen Ritter is goed, maar als er een derde seizoen komt, moeten ze echt met heel wat beters komen met ook meer actie.

Frietgezicht

Avatar

^ Smaken verschillen maar dat zou ik eerder zeggen over Luke Cage(1ste helft sterk, na de dood van Cottenmouth stort het in)
Jessica Jones seizoen 2 is constant van een laag niveau.

nieuwslaatste nieuws

meest populair