Algemeen

Brie Larson zei bijna nee tegen Captain Marvel

De actrice vreesde dat het haar hele leven zou veranderen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 13:45 in Algemeen
Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal waarin een lange lijst van acteurs stond die lieten weten spijt te hebben van het spelen in een Marvel film. Maar wisten jullie ook dat bepaalde acteurs gigantisch hadden getwijfeld over het meedoen aan Marvel films, onder hen ook Chris Evans die behoorlijk wat twijfels had over zijn rol als Captain America? Evans had meerdere malen 'nee' gezegd tegen het spelen van de nu wereldberoemde superheld, maar besloot het uiteindelijk wel te doen. Nu blijkt ook dat Brie Larson veel moeite heeft gehad met 'ja' te zeggen tegen Captain Marvel.

Brie Larson zal volgend jaar te zien zijn als Captain Marvel, de eerste superheldin die haar eigen solo-film krijgt in het Marvel universum. Waarschijnlijk snakken veel actrices naar zo'n rol, maar Larson had er toch haar bedenkingen over: ''Ik moest er echt lang en zwaar over nadenken. Het is toch een belangrijke beslissing, die niet alleen mijn leven verandert maar ook dat van mijn familie, partner en vrienden. Zo'n beslissing heeft ook op hun leven een enorme impact. Ik wist dus niet of het de goede keuze en het juiste moment was.

Gelukkig gaf Marvel mij genoeg tijd om er over na te denken; ze waren echt super geduldig en toen ik uiteindelijk voor mijn gevoel de juiste beslissing genomen had, voelde ik me helemaal opgelucht. Ik ben er echt blij mee!
'' Veel fans kijken met spanning uit naar het eerste optreden van deze superheldin; ze heeft namelijk enorme krachten en is zelfs in staat planeten te verplaatsen en zo kan ze ook tijdreizen.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rafael11

Avatar

Als ik zo'n keuze zou moeten maken of ik een dergelijk iconisch personage wil vertolken, zou mijn beslissing een absolute 'ja' zijn. Wie wil nou niet een invloedrijk, populair personage spelen in zo'n grote filmstudio en er ook nog eens goed mee verdienen?

Als Captain Marvel in de film ook daadwerkelijk kan tijdreizen, zal zij idd wel de key zijn in Avengers 4. Zij kan dan teruggaan in de tijd om alle 6 de infinity stones te verzamelen voordat Thanos ze heeft, of ze kan de personages die 'gesnapt'zijn door Thanos terughalen ofzo.

chazillionair28

Avatar

@rafael11

Het punt is dat Brie larsson hiervoor vermoedelijk al goed verdiende & genoeg tijd had voor haar familie. Hoewel een doorsnee mens geen nee kan zeggen tegen zo'n rol zitten acteurs toch wel iets anders in elkaar ( tenzij je echt een een b acteur bent en je hiermee kan doorbreken wat bij Brie echt niet het geval ).

Akke Moeka Hara

Avatar

Ik denk dat het ook afhangt van de fanbase/boys, als je een slechte romcom maakt mehhh geen haan die er wakker van ligt.
Maak je een comic of SW rol/film niet goed, dan melden zich duizenden bebaarde overgewicht vochtvasthouden volgepropte e-nummer containers potentiele high school shooters zich in je mailbox.

Effie

Avatar

Ze moet opschieten voor ze te oud is en niet meer voor een rol wordt gevraagd. Voor de centjes hoeft ze het niet te doen, maar je wilt natuurlijk zo lang mogelijk blijven acteren he.

Khalidmocro

Avatar

@rafael11 captain marvel kan zelf niet terug in de tijd.. denk dat ze het via de quantum realm gaan doen en dat het duidelijk word in ant-man 2 als ze michelle pfeifers Wasp gaan terug halen uit de quantum realm .. en dat ant man grote rol heeft in avengers 4

Decepticon

Avatar

Dat van Chris Evans is alom bekend, als hij geen ja had gezegd dan hadden we Mike Vogel als Cap gehad. Het ging volgens mij uiteindelijk nog tussen Evans en Vogel.
Blijkbaar wilde Marvel heel graag Evans.

Ik kijk heel erg uit naar Captain Marvel en ben bij dat we een goede en mooie actrice als Brie Larson hebben, maar ik had ook wel graag Yvonne Strahovski willen zien. Zij is redelijk onbekend eigenlijk, had een grote doorbraak voor haar kunnen zijn.

Master Of Films

Avatar

Decepticon "maar ik had ook wel graag Yvonne Strahovski willen zien. Zij is redelijk onbekend eigenlijk, had een grote doorbraak voor haar kunnen zijn."
Gelukkig is Strahovski wel bekend bij gamers als Miranda Lawson wel te verstaan.

Artificialis

Avatar

Het zegt toch wat over de luxueuze positie waarin deze dame zich bevind. Sommige mensen zouden sterven voor een filmcontract waarmee je jarenlang voor miljoenen dollars een iconisch filmpersonage kan spelen.

GreenHornet

Avatar

JLAW had daar ook moeite mee

nieuwslaatste nieuws

meest populair