'Black Panther'-scenarist maakt regiedebuut 'All Day and a Night' voor Netflix'

'Black Panther'-scenarist maakt regiedebuut 'All Day and a Night' voor Netflix'

Een misdaaddrama dat drie verhaallijnen in verschillende tijdsperiodes volgt.

Netflix is erg blij met de scenarist van Black Panther. Eerder hebben ze Joe Robert Cole aan de haak geslagen om de adaptatie van stripboekfilm Failsafe voor hen te verzorgen, nu hebben ze hem ook de vrijheid gegeven om zijn regiedebuut op hun platform uit te brengen. The Hollywood Reporter meldt namelijk dat Cole het door hem geschreven All Day and a Night gaat regisseren.

Het misdaaddrama komt tot stand middels drie verhaallijnen - allen spelen zich af in verschillende tijdsperiodes rond één personage. Deze jonge crimineel belandt aan het begin van de film in de gevangenis en blikt vervolgens terug naar de afgelopen dagen die naar zijn arrestatie leidden. Ook haalt hij herinneringen uit zijn jeugdtijd op, hopende aanwijzingen te vinden waarmee hij verder in het leven kan komen en zodoende zijn kans om te overleven vergroot.

All Day and a Night wordt geproduceerd door dezelfde mensen achter titels als Crazy Rich Asians, Ingrid Goes West en Netflix-serie The Punisher. Voor de verfilming van Failsafe tracht Netflix Michael B. Jordan te strikken, die het script zou hebben ontvangen. Deze volgt ene John Ravana, een legendarische jager die jarenlang andere soldaten doodde. Zij waren versterkt door nanotechnologie. Later, wanneer Ravana denkt klaar te zijn, krijgt hij opeens met een landelijke crisis te maken in de vorm van nieuwe, slapende agenten die New York willen overnemen.



NieuwsFilm

meest populair