Algemeen

Gerucht: 'Joker' en 'Batman'-solofilms aan elkaar verbonden

Twee DC-universa dan maar?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 11:02 in Algemeen
Warner Bros. heeft nu meerdere projecten rond DC Comics in ontwikkeling. De toekomst van die franchise is bepaald niet zeker, wat vooral komt omdat er nu twee franchises lijken te ontstaan. Er zijn de hoofdfilms, het DCEU, die aan elkaar verbonden zijn en gevormd worden door onder meer Wonder Woman en Aquaman. Maar er zijn ook de Elseworld-films, die op zichzelf staan.

Toch lijkt het erop dat een deel van die films toch aan elkaar verbonden gaat zijn. Forbes-journalist Mark Hughes stelt dat The Batman van Matt Reeves en The Joker met Joaquin Phoenix aan elkaar verbonden zijn. Hij benadrukt dat het een gerucht is, maar dat het wel overwogen wordt door Warner.

"Ik hoor van verschillende bronnen over het project, dat Joaquin Phoenix de Joker speelt in een standalone-film die misschien verbonden wordt aan de solofilms rond Batman," aldus Hughes. "Het lijkt er verder op dat The Joker er echt komt, en dat als Batman een reboot krijgt, hij ook een Joker nodig heeft. Daairn moet geen bestaande Joker voorkomen. Dus dat wordt dan een nieuwe Joker, of die van Joaqiun Phoenix."

Daarmee lijkt The Batman dus heel anders uit de bus te gaan komen dan eerder verwacht werd. Naar verluidt gaat The Joker al in september in productie, dus wie weet horen we snel meer.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chazillionair28

Avatar

waar is die speech van Trump "sounds good, doesn't work" wanneer je hem nodig hebt.

DrPeper

Avatar

'Gerucht' a.k.a. Fake News

psv

Avatar

ik zou alle geruchten rondom afleck, batman, dc en joker wel eens met een tijdlijn onder elkaar willen zetten. dan krijg je echt een afschrikwekkende lijst met tegenstrijdige roddels waardoor filmtotaal zich misschien gaat realiseren hoe belachelijk dit aan het worden is. aan de andere kant blijf ik er wel op klikken dus het blijft wel de interesse wekken.

Master Of Films

Avatar

Best wel een goed idee van je psv, een tijdlijn voor nieuws. Werkt beter dan het huidige systeem, waarbij deze artikel snel verdwijnt en ondertussen weer nieuwe DC fake news artikelen gaan verschijnen.

SAS1982

Avatar

Hij is toch al solo in z'n films

Sunspot

Avatar

Haha, lijkt me niet, anders vind ik dat DC niet slim bezig is.

Rommelig!

nieuwslaatste nieuws

meest populair