Algemeen

Jeff Goldblum wil film over de Grandmaster

Hij zou graag een aparte film over zijn personage uit 'Thor: Ragnarok' maken.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 12:13 in Algemeen
Jeff Goldblum heeft wel trek in een film rondom zijn personage uit Thor: Ragnarok, de Grandmaster, de heerser van Sakaar, de planeet waar Thor belandt en tegen de Hulk moet vechten. Goldblum heeft daarbij specifiek een film van Taika Waititi in gedachte, de regisseur van Thor: Ragnarok. Goldblum zei dit toen hij te gast was bij de talkshow van Jimmy Kimmel.

Toen Kimmel tegen Goldblum zei dat hij graag een aparte Marvel-film met de Grandmaster in de hoofdrol zou willen zien, reageerde de acteur als volgt: ''[i]Dat zou ik ook graag zien. Ik hou van al die gozers bij Marvel en Kevin Feige, maar de regisseur van Thor: Ragnarok, Taika Waititi, hij is een genie. Hij heeft geholpen bij de creatie van Flight of the Concords. Heb je ooit die film gezien die hij gemaakt heeft, geheel geïmproviseerd? Hij heeft een helemaal geïmproviseerde film gedaan genaamd What We Do In The Shadows. Het is een geweldige film.

Het is niet de eerste keer dat Goldblum interesse heeft getoond in het opnieuw spelen van de Grandmaster. Eerder gaf hij aan graag een film over de Grandmaster en zijn broer de Collector Benicio Del Toro te maken.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Ik zie het niet zo snel gebeuren, maar tof zou het wel zijn!

Xenolicker

Avatar

Als deze film er komt dan zal het een aparte film gaan worden, dat is zeker. Of, om toch maar bij Thor te blijven: daar kun je donder op zeggen!

Frietgezicht

Avatar

Leuke bijrol maar een hele film?
Zet Howard the Duck erbij in de hoofdrol en met Waititi als regisseur idd lijkt het mij wel lache.

GreenHornet

Avatar

een buddy movie met een andere villan

Master Of Films

Avatar

Grandmaster met Malekith the Accursed natuurlijk. Duh!

Ereptile

Avatar

Er kwam even een opmerking over dat hij een Grandmaster film wel ziet zitten, maar of dit echt serieus was...

Hier de clip:

Guyon2002

Avatar

Het was wel een grappig karakter maar om hier nu 2 uur naar te moeten kijken...

Sunspot

Avatar

Kan wel interessant worden lijkt mij, doe maar :).

Artificialis

Avatar

Een hilarisch personage, maar wel als ondersteunende rol. Het lijkt mij niet logisch om er een solo-film van te maken. Maar een perfect personage om in de toekomstige films van Guardians of the Galaxy voorbij te laten komen.

Goku32

Avatar

Ik vond the Grandmaster wel de film maken. Toen dat gedeelte in beeld kwam moest ik wel steeds lachen en zo. Maar een hele film is wel lastig denk ik. Maar zoals frietgezicht al meld zet the Duck er bij en je hebt een leuke comedy film inderdaad

Ereptile

Avatar

Z'n broer The Collector van Guardians of the Galaxy... Die had ik er graag bij willen zien!

Daanminator

Avatar

Lijkt me echt kut als die film er komt.

Tampie

Avatar

The Grandmaster was voor mij 1 van de hoogtepunten van Thor Ragnarok. Ik zie hem in toekomstige Marvel films graag terugkomen. Misschien in GOTG 3 ?

Begbie96

Avatar

Leuk personage, maar we moeten ook weer niet overdrijven...

nieuwslaatste nieuws

meest populair