Zevende 'Mission: Impossible' is mogelijk

Zevende 'Mission: Impossible' is mogelijk

Waarom ook niet?

Simon Pegg hint ernaar dat er zomaar een zevende Mission: Impossible kan komen. Hij gaf een interview rond Mission: Impossible - Fallout, waarin hij voor de vierde keer te zien is als Benjamin Dunn. Ditmaal moet hij samen met Ethan Hunt (Tom Cruise) proberen wereldwijde problemen te voorkomen.

Volgens Pegg zal deze zesde film een stuk duisterder worden dan voorgaande delen. Ook krijgt zijn personage meer fysieks te doen dan voorheen het geval was, waarmee zijn rol ook anders is. Dat zal in de toekomst wellicht ook zo zijn, aldus Pegg, die terug hoopt te keren voor een mogelijke zevende film.

Wat Pegg betreft laat de franchise in elk geval geen "tekenen van vermoeidheid" zien. Kortom: "ik stel me voor dat we weer wat gekke dingen gaan doen, dus zeg hoe dan ook nooit nooit." Dat kan volgens Pegg vooral ook omdat de franchise altijd weer iets anders met zich meebrengt, vooral omdat er telkens van regisseur wordt gewisseld.

Die nieuwe stijl moet Christopher McQuarrie met zich meebrengen, al regisseerde hij ook de vorige film: Rogue Nation. Daarmee is McQuarrie de eerste terugkerend regisseur in de franchise, maar het voelt volgens Pegg toch als een "andere film".

Fallout is vanaf 2 augustus in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair