Algemeen

Zevende 'Mission: Impossible' is mogelijk

Waarom ook niet?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 07:51 in Algemeen
Simon Pegg hint ernaar dat er zomaar een zevende Mission: Impossible kan komen. Hij gaf een interview rond Mission: Impossible - Fallout, waarin hij voor de vierde keer te zien is als Benjamin Dunn. Ditmaal moet hij samen met Ethan Hunt (Tom Cruise) proberen wereldwijde problemen te voorkomen.

Volgens Pegg zal deze zesde film een stuk duisterder worden dan voorgaande delen. Ook krijgt zijn personage meer fysieks te doen dan voorheen het geval was, waarmee zijn rol ook anders is. Dat zal in de toekomst wellicht ook zo zijn, aldus Pegg, die terug hoopt te keren voor een mogelijke zevende film.

Wat Pegg betreft laat de franchise in elk geval geen "tekenen van vermoeidheid" zien. Kortom: "ik stel me voor dat we weer wat gekke dingen gaan doen, dus zeg hoe dan ook nooit nooit." Dat kan volgens Pegg vooral ook omdat de franchise altijd weer iets anders met zich meebrengt, vooral omdat er telkens van regisseur wordt gewisseld.

Die nieuwe stijl moet Christopher McQuarrie met zich meebrengen, al regisseerde hij ook de vorige film: Rogue Nation. Daarmee is McQuarrie de eerste terugkerend regisseur in de franchise, maar het voelt volgens Pegg toch als een "andere film".

Fallout is vanaf 2 augustus in de bioscoop te zien.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Dan mag Pegg van mij weg blijven in dat deel. Of hij moet in Fallout een stuk minder irritant zijn.

ThomasOMalley

Avatar

Goed nieuws! Deze franchise mag wat mij betreft blijven uitbreiden zolang Cruise nog fit genoeg is.

Mav Damian

Avatar

Inderdaad goed nieuws. Wel liefst een nieuwe regisseur dan :)

Master Of Films

Avatar

De indruk die ik van Fallout marketing heb gekregen is dat Fallout min of meer Rogue Nation 2 film is. Heeft ook te maken dat er vele acteurs en crew van Rogue Nation weer terug zijn.

Voor deel 7 graag een nieuwe regisseur en wat vers bloed in de IMF.

donniebrasco

Avatar

Pegg had lekker zoals ie begonnen is, achter 'n bureautje moeten blijven zitten! B-acteur....

Rutherford

Avatar

Mission: Possible dus.

nieuwslaatste nieuws

meest populair