De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Weer een prima weekje!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

All Eyez on Me (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Benny Boom | Cast: Demetrius Shipp Jr., Danai Jekesai Gurira, Katerina Graham, Annie Ilonzeh | Bekijk de trailer
Het ware en onvertelde verhaal van rapper, acteur, dichter en activist Tupac Shakur. De film volgt hem in zijn vroege dagen in New York City en zijn evolutie tot een van de meest herkende en erkende stemmen van de wereld, tot zijn ontijdige dood op zijn vijfentwintigste.

Free State of Jones (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gary Ross | Cast: Matthew McConaughey, Gugu Mbatha-Raw, Mahershalalhashbaz Ali, Keri Russell | Bekijk de trailer
Het verhaal van Newt Knight, een boer die in het Zuiden van de Verenigde Staten woonde en besloot in opstand te komen tegen de Confederacy. Hij verenigde zich met andere boeren en lokale slaven en leidde Jones County in een poging zich af te scheiden van de Confederacy en de Free State of Jones op te richten.

Trainspotting (1996)
Bekijk de afbeeldingRegie: Danny Boyle | Cast: Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller, Kevin McKidd | Bekijk de trailer
Mark Renton is een jonge man zonder vooruitzichten of ambities. Hij woont in het door economische malaise getroffen Edinburgh. Net als zijn vrienden is hij verslaafd aan heroïne en probeert hij vooral middelen te vinden om die verslaving te kunnen blijven voeden.

Jack Reacher: Never Go Back (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edward Zwick | Cast: Tom Cruise, Cobie Smulders, Aldis Hodge, Danika Yarosh | Bekijk de trailer
Vervolgfilm, gebaseerd op het boek van Lee Child dat Never Go Back heet. Jack Reacher wordt beschuldigd van moord en komt erachter dat hij mogelijk een kind heeft dat hij nooit had ontmoet.

Brain on Fire (2016)
Bekijk de afbeelding
Regie: Gerard Barrett | Cast: Chloe Moretz, Thomas Mann, Richard Armitage, Carrie-Anne Moss | Bekijk de trailer
Cahalan is een opkomend journalist bij de New York Post, die plotseling een toeval krijgt en stemmen begint te horen. Haar leven raakt complete van de rails, tot een arts een diagnose stelt die haar kan helpen haar leven weer op te bouwen.

En de rest...

Hieronder het complete overzicht met de rest van de toevoegingen.

Drama
Dot 2 Dot (2014)
The Way We Dance (2013)


NieuwsFilm

meest populair