Michael Douglas wil jonge Ant-Man spelen

Michael Douglas wil jonge Ant-Man spelen

In de filmwereld is tegenwoordig bijna alles mogelijk.

De eerste reacties op Ant-Man and The Wasp zijn net uit en het klinkt allemaal veelbelovend. Het vervolg op Ant-Man focust zich ditmaal op twee superhelden, gespeeld door Paul Rudd en Evangeline Lilly. Ook speelt Michael Douglas, net zoals in het eerste deel, opnieuw een belangrijke rol; hij keert terug als Hank Pym, de allereerste Ant-Man. We kregen dan ook even snel een blik op een jonge Hank Pym in het begin van Ant-Man, maar nu wil Douglas eigenlijk graag zijn eigen film.

In een interview met Screenrant vertelde de 73-jarige Douglas dat hij het interessant zou vinden om een prequel te maken, waarin een jonge Hank Pym centraal staat: ''Wat ik graag zou zien is een film met een jonge Hank, dat we hem zien als de originele Ant-Man en flink wat bad guys zien afranselen. Ik ben er in ieder geval helemaal klaar voor. Het enige wat we nodig hebben is een goede stuntdubbel. Maar daar kan ik natuurlijk ook zelf naar op zoek gaan, zo iemand heb ik snel gevonden. Nu dat de technologie bestaat om iemand 40 jaar jonger uit te laten zien, laten we die dan gebruiken en deze film maken!''

Van deze technologie heeft Marvel al vaker gebruik gemaakt; voor Ant-Man hadden ze dit ook al gedaan met Kurt Russell's Ego in Guardians of the Galaxy Vol.2 maar ook met Robert Downey Jr. in Captain America: Civil War. Hoe dan ook, dit waren stuk voor stuk korte scènes van niet langer dan een paar minuten; Douglas heeft het hier over een hele film wat natuurlijk peperduur is en veel tijd in beslag neemt. Maar er zijn heel veel comics gebaseerd op de originele Ant-Man, dus er is genoeg materiaal om mee te werken.

Hopen jullie dat de wens van Douglas werkelijkheid wordt?



NieuwsFilm

meest populair